Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F, Durrës Video February 28, 2015, 10:04am

Videos by Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F in Durrës. Punojme me Shume Cilesi dhe Pasion. Me çmime Mjaft te Arsyeshme

Pershendetje Friendsa. kjo esht nje video ku Une jam vet qe po ngas makinen, qe kam modifikuar une. Ndiqeni

Other Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F videos

Modifikim\Përshtatje
Punë e imja e mbaruar dje :) :) :) - Volkswagen Touran - ( Automatike ) Kësaj here histori interesiante! sepse kjo makinë e modifikuar do shërbejë si transport i punonjsëve të një Ministrie në Tiranë. Beni pronari i makinës është një person me aftësi të kufizuar por punon shofer për Ministrinë dhë dërgon punonjësit në çdo qytet të Shqipërisë. Tashmë ai do e ngasë makinën me duar dhe ndjehet i kënaqur me punën time. Nr im i kontaktit : 0676289797

Ne vazhdojmë të punojmë sepse ju vazhdoni të na besoni. Kjo është makina e rradhës që kemi përshtatur për një "përson me aftësi fizike ndryshe" (paraplegjik). Makina në video e modifikuar nga ne është e tipit "Benz Mercedez - 220 Elegance" dhe klienti ynë u nda tepër i kënaqur me punën tonë. Nësë jeni të interesuar për një modifikim të tillë atëherë na kontaktoni në nr. "067 62 89 797" ju garantojmë cilësinë dhe çmimim më të lirë në treg. Ju mirëpresim...

Dhe më në fund klienti nga Durrësi në qytetin tim ku jetoj :) - Mercedez Benz - 220 Elegance - Automatic Makina u përshtat për një djalë me aftësi ndryshe fizike, Theksoj se djali nuk i kishte fare dy gjymtyrët e poshtme, por tashmë fati i buzëqeshi sepse makinën e bleu dhe modifikimin e bëri te unë. Ajo doreza jeshile që duket, është për komandimin e frenës dhe gazit me dorë !! Pra personi me probleme të këmbëve e nget makinën me duar. Një dorezë, dy funksione, një dorë, praktike dhe multifunksionale. Iu përshëndes miq :) Kontaktoni ne Nr: 0676289797 Flamur Bala

"Makinë që niset me dorë"
Kjo është një makinë me kambio automatike e #përshtatur për tu nisur me dorë nga Përsonat me Aftësi të Kufizuar Fizike! E modifikuar në servisin tonë, e punuar me cilësi dhe në mënyrë profesionale, ka #siguri të plotë në përdorim. Kemi çmimin më të lirë në treg dhe të gjithë klientët tanë janë ndarë tëpër të kënaqur nga shërbimi ynë! Ju mirëpresim!

Pershendetje Friendsa. kjo esht nje video ku Une jam vet qe po ngas makinen, qe kam modifikuar une. Ndiqeni

About   Privacy   Login