Modifikojmë Makina "për njerëzit me aftësi ndryshe", Durrës Video June 1, 2018, 1:44pm

Videos by Modifikojmë Makina "për njerëzit me aftësi ndryshe" in Durrës. Punojme me Shume Cilesi dhe Pasion. Me çmime Mjaft te Arsyeshme

Ne vazhdojmë të punojmë sepse ju vazhdoni të na besoni. Kjo është makina e rradhës që kemi përshtatur për një "përson me aftësi fizike ndryshe" (paraplegjik). Makina në video e modifikuar nga ne është e tipit "Benz Mercedez - 220 Elegance" dhe klienti ynë u nda tepër i kënaqur me punën tonë.

Nësë jeni të interesuar për një modifikim të tillë atëherë na kontaktoni në nr. "067 62 89 797" ju garantojmë cilësinë dhe çmimim më të lirë në treg.

Ju mirëpresim...

Other Modifikojmë Makina "për njerëzit me aftësi ndryshe" videos

Gaz dhe frena me dorë 🤜
Stela nga Vlora, vajza me aftësi ndryshe të cilës i modifikova makinën tip "Volkswagen - Golf 5 automatike"Për më shumë ...

E mbaruar dje, - BMW X3 - Foristradë.Si çdo makinë tjetër që e kam modifikuar për tu komanduar gazi dhe frena me dorë, e...

Një video e shkurtër duke ngarë makinën e një klienti nga Tirana të cilën e modifikova që ai ta ngasë me dorë, duke qenë...

Puna ime më e fundit, Volkswagen Passat tip i ri automatik, përshtatje gaz dhe frena me dorë, e përshtatur për një djalë...

Modifikim\Përshtatje
Punë e imja e mbaruar dje :) :) :)- Volkswagen Touran - ( Automatike )Kësaj here histori interesiante! sepse kjo makinë ...

Ne vazhdojmë të punojmë sepse ju vazhdoni të na besoni. Kjo është makina e rradhës që kemi përshtatur për një "përson me...

Dhe më në fund klienti nga Durrësi në qytetin tim ku jetoj :)- Mercedez Benz - 220 Elegance - AutomaticMakina u përshtat...

"Makinë që niset me dorë"
Kjo është një makinë me kambio automatike e #përshtatur për tu nisur me dorë nga Përsonat me Aftësi të Kufizuar Fizike! ...

Pershendetje Friendsa. kjo esht nje video ku Une jam vet qe po ngas makinen, qe kam modifikuar une. Ndiqeni

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C