Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F

Punojme me Shume Cilesi dhe Pasion. Me çmime Mjaft te Arsyeshme

Modifikojme Makina per "Persona me Aftesi te Kufizuar" Pershtasim Frenat dhe Gazin per t'i Nisur me Dore ne Nje Menyre Mjaft Efikase dhe te Lehte

[05/08/19]   Ne si faqe dëshirojmë të dhurojmë një "Jelek Shpëtimi" i cili mund të përdoret për tu larë në det ose në pishinë nga ndonjë person me aftësi të kufizuar fizike. Kush e deshiron le të na shkruaj këtu ose në inbox...

durreslajm.al

Flamuri, djali nga Durrësi që pamundësinë fizike e ka kthyer në forcë karakteri dhe burim frymëzimi (VIDEO) | Lajme Durrës

Ndiqeni intervistën time më të re e realizuar dje për portalin DurrësLajm.
Pak histori nga profesioni im dhe jeta ime e përditshme.
VIDEO&SHKRIM.
Komplimente për realizimin Portali Durrëslajm 🙂 🙂 🙂

durreslajm.al 12/04/2019 - 18:49 Flamuri është një djalë i ri nga qyteti i Durrësit, ku ndryshe nga bashkëmoshatarët e tij fati është treguar i padrejtë, pasi është me aftësi të kufizuar fizike. Por kjo jo që nuk e ka ndalur të bëjë një jetë mëse normale dhe të zhvillojë të gjitha pasionet...

[04/08/19]   VIDEO\FOTO MODIFIKIM MAKINASH PËR PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE FIZIKE!
''Aftësia e kufizuar nuk është paaftësi''
Puna është pasion, pengesat luftohen, aftësitë përshtaten me mundësitë, dhe sukseset arrihen falë luftës dhe durimit.
Mos u ndalni, mos u dorëzoni :) 💪☝️
Nr Tel : 0676289797 Flamur Bala.

Modifikim\Përshtatje

Punë e imja e mbaruar dje :) :) :)
- Volkswagen Touran - ( Automatike )
Kësaj here histori interesiante! sepse kjo makinë e modifikuar do shërbejë si transport i punonjsëve të një Ministrie në Tiranë.
Beni pronari i makinës është një person me aftësi të kufizuar por punon shofer për Ministrinë dhë dërgon punonjësit në çdo qytet të Shqipërisë.
Tashmë ai do e ngasë makinën me duar dhe ndjehet i kënaqur me punën time.
Nr im i kontaktit : 0676289797

[12/02/18]   NJOFTIM!
Nesër 3 Dhjetor dita ndërkombëtare e personave me aftësi ndryshe.
Zhvillohet protestë para kryeministrisë ora 10 : 30.
Edi Rama 5 vite pushtet asnjë përkrahje për kategorinë tonë, ligjin e rimbursimit të energjisë që na premtoi nuk na e ktheu, përkrahjen ekonomike nuk na e rriti, me vetëm 100 lekë që nga viti 2013.
Nesër mos mungoni është koha e jonë, është koha të bërtasim fooooort!
THUAJ JO DISKRIMINIMIT DHE EJA NESËR ATY...

Përsëri nga Vlora o vëlla klienti i rradhës :)

''Modifikim- Përshtatje'' të gazit dhe frenës te dora, për një djalë nga Vlora me aftësi ndryshe fizike, doreza e verdhë në foto është punuar nga unë, doreza komandon gazin dhe frenën vetëm me një dorë pa pasur nevojën të përdorësh këmbët.
''THEKSOJ SE MAKINËN MUND TA KOMANDOJNË TË TJERËT DHE ME KËMBË PA I PENGUAR NDËRHYRJA E MODIFIKIMIT''
Makina ishte ''Ciotroen C.4 Automatike naftë.

Kur punon me pastërti, korrektësi, me çmime të arsyeshme në krahasim me të tjerët dhe pse puna është më e rregullt dhe estetike e shumë praktike.
Duke ia kuptuar hallin të tjerëve me mirësjellje dhe respekt, ti shpërblehesh dyfish duke fituar simpatinë dhe zemrën e tyre.

Përse them që punoj ndryshe nga të tjerët,
1 - kroskoti nuk preket apsolutisht.
2 - Pedalet nuk dëmtohen aspak.
3 - Pedalet nuk pengojnë persona të tjerë ta ngasin makinën me këmbë.
4 - është tepër praktike, e lehtë, e thjeshtë në komandim.
5 - pozicionin e përshtas sipas nevojës së fizikut, kërkesave dhe preferencave të klientëve.
6 - leva nuk bie shumë në sy, pamja dhe estetika janë pasioni im kryesor.
7 - siguria është e kënaqshme deri më tani 10 vite eksperiencë zero probleme të mëdhaja.
8 - asnjë dëmtim në makinën tuaj vetëm dy vida të vogla që montohen te shasia e pedaleve dhe asgjë tjetër, sepse strukturimi i punës time është sekreti im :)
FALEMINDERIT PËR LEXIMIN :) Flamur Bala nr: 0676289797

Shtohet dhe një markë makine në koleksionin tim të modifikimeve.
" BMW - 320 - AUTOMATIKE "
BMW-ja e parë e modifikuar për një person me probleme fizike, personi në fjalë kishte mungesën e dy gjymtyrëve të poshtëm dhe ishte e pamundur të ngiste makinën.
Tashmë pas modifikimit dhe përshtatjes gaz dhe frena te dora ai do ndjehet mirë dhe do e ngasë lehtë.
Leva me dorezë jeshile dhe blu në anë të djathtë bën dy funksione gazin dhe frenën.
stil praktik, efikas, komod, elegancë.
Për interesimin tuaj telefononi në Nr: 0676289797

Diçka e re e arritur për eksperiencën time të modifikimeve për mjetet e personave me probleme fizike.
Përshtatje e biçikletës me karrocën për invalid! pra një funksion dy mundësi përdorimi, nëse keni dikë të familjes tuaj me probleme fizike që kërkoni ta shëtisni, kjo është mënyrë mjaft e mirë dhe praktike.
Këtë biçikletë ia modifikova një personi që do shëtiste djalin e tij me probleme fizike, dhe do e marrë biçikarrocën në Itali, shpresoj ta lehtësojë sadopak jetën e djalit të zotërisë.

Një sqarim i vogël për disa që janë pak skeptik kundër modifikimeve të mia që bëj për makinat e personave me aftësi ndryshe fizike, për montimin e levave të modifikuara nga unë për komandimin e makinës me dorë.
Kjo makinë është Mercedez - Benz tepër lluksoze, dhe e modifikuar nga fabrika në Gjermani, siç e shikoni kjo makinë e ka dorezën anash gazin dhe frenën bashkë, ashtu si metodat e mia që unë i kam bërë që para 9 vitesh pa e ditur që egzistonte një stil i tillë!!!
Pa dashur të mburrem Mercedezi në foto e ka pozicionin jo aq të përshtatshëm për pozicionin e krahut, ndërsa unë e përshtas në pozicione të ndryshme ku ta dojë klienti.
Do thoni ju a ka më mirë, apsolutisht që ka edhe më mirë në botë....
Çmimi që unë marr për modifikimin e makinave është gjysëm për gjysëm në krahasim se sa marrin në, Tiranë, Vlorë, Elbasan, Lushnje, kush merr më lirë iu dëmton makinën asgjë më shumë.

Një ide dhe këshillë për ju miq të faqes -
Jo gjithmonë janë të nevojshme veturat me bagazh lluksoze apo të pashme, që jeta juaj të jetë më e lehtë një ide e mirë janë dhe makinat me gabinë mbrapa praktike multufunksionale.
Duke e paisur makinën me rampo mbrapa, ju mund të hipni me karrocë direkt në makinë pa pasur nevojë të kaloni vështirësi te medha.
Kjo vlen dhe për personat që janë në gjendje ta ngasin vetë makinën, dhe për personat që i shoqëron dhe i transporton me makinë një familjar i tyre apo mik.
Për personat që e ngasin vetë mund ta modifikojmë dhe ulësen e shoferit me butona që të afrohet mbrapa te gabina.
Për çdo pyetje, sugjerim, diskutim, kontaktoni në këtë Nr : 0676289797

¨Modifikime për personat me aftësi ndryshe fizike¨
Nëse keni makinë me kambio automatike, nëse nuk e keni dhe do e bleni, kontaktoni me ne, që ne të bëjmë gjithçka për ju qe të mundeni ta ngisni makinën tuaj me dorë.
Gazi dhe frena të komandohen me dorë.
Pasioni, përkushtimi, cilësia, siguria, dhe estetika janë detyrë e jona.
Kontaktoni në numrin e Tel :067 628 9797

Ne vazhdojmë të punojmë sepse ju vazhdoni të na besoni. Kjo është makina e rradhës që kemi përshtatur për një "përson me aftësi fizike ndryshe" (paraplegjik). Makina në video e modifikuar nga ne është e tipit "Benz Mercedez - 220 Elegance" dhe klienti ynë u nda tepër i kënaqur me punën tonë.

Nësë jeni të interesuar për një modifikim të tillë atëherë na kontaktoni në nr. "067 62 89 797" ju garantojmë cilësinë dhe çmimim më të lirë në treg.

Ju mirëpresim...

Dhe më në fund klienti nga Durrësi në qytetin tim ku jetoj :)
- Mercedez Benz - 220 Elegance - Automatic
Makina u përshtat për një djalë me aftësi ndryshe fizike, Theksoj se djali nuk i kishte fare dy gjymtyrët e poshtme, por tashmë fati i buzëqeshi sepse makinën e bleu dhe modifikimin e bëri te unë.
Ajo doreza jeshile që duket, është për komandimin e frenës dhe gazit me dorë !!
Pra personi me probleme të këmbëve e nget makinën me duar.
Një dorezë, dy funksione, një dorë, praktike dhe multifunksionale.
Iu përshëndes miq :)
Kontaktoni ne Nr: 0676289797 Flamur Bala

[05/17/18]   " Lista e qyteteve që qarkullojnë makinat e klientëve me atësi ndryshe fizike, që j'ua kam modifikuar unë "
- Kuçovë -
- Korçë -
- Tiranë -
- Krujë -
- Lushnje -
- Vlorë -
- Tropojë -

[05/17/18]   "Lista e markave të modifikuara në punishten time ndër vite"
- Ford -
- Fiat -
- Volkswagen -
- Audi -
- Mercedez Benz -
- Citroen -
- Opel -
- Toyota -

"Klienti i rradhës kësaj here erdhi nga Kruja"
- Opel Vectra, kambio automatike benzinë -
Makina u përshtat që gazi dhe frena të manovrohen me dorë, dy funksione një dorezë.
Nëse ju nuk e ngisni dot me këmbë mos u mërzisni, e ka një zgjidhje !!
Ju na besoni ne iu shërbejmë.
Pasioni dhe përkushtimi im kthehet në art dhe iu vjen në ndihmë ju.
Modifikim cilësor, praktik, estetik, multifunksional, universal, e mbi të gjjtha çmimi i arsyeshëm.
Ne iu presim na kontaktoni në Nr : 0676289797 ose na shkruani te kjo faqe me mesazh në Facebook.

"Përshtatur për një person me aftësi ndryshe fizike"

Gjithçka gati, dhe makina e rradhës u dorëzua me sukses, kësaj rradhe klienti ishte nga Lushnja, tashmë modifikimet e mia po i shtrijë në mbarë Shqipërinë nga Saranda në Tropojë.
"Citroen C.3 Automatik" i përshtatur për tu nisur me dorë.
Leva e modifukuar është ajo doreza jeshile dhe e zezë, gaz dhe frena te dora.

ta gëzosh Arben :)

Duke punuar për modifikimin e një makine për një person me aftësi ndryshe fizike, klienti i rradhës kësaj here vjen nga Lushnja.
Krenar që kam arritur t'i shpërndajë modifikimet e mia në mbarë Shqipërinë.
"Citroen C.3 Automatik" përshtatje gaz frena te dora.

- Modifikim për njerëzit me aftësi ndryshe fizike -
Komandim i makinës me një dorë gaz dhe frena.
Ju na besoni, ne iu shërbejmë me siguri, përgjegjësi, cilësi e pasion.
Çmimi është i arsyeshëm, i favorshëm.
Kontaktoni me ne, iu mirëpresim :)

"Modifikimi më i ri"
Mercedez Benz 1.90 Automatic viti 1987 Naftë.
Përveç komandimit me duar që ia përshtata, i bëra dhe ndërhyrje te sustat e pompës naftës që gazi të dilte i butë, sepse makina ishte me gaz manual me kavo.
Makina u përshtat për Shpëtimtarin nga Vlora me aftësi ndryshe fizike, faleminderit për besimin në punën time :)
Gjithçka arrihet me mund dhe guxim iu përshëndes miq :)
Nga Flamur Bala nr kontakti : 0676289797

Përgjithmonë me Argjentinën

Nëse dikush është toifoz me Argjentinën e Leo.Messit le ti bëjë 'like' kësaj faqe 👇👇👇

E vetmja faqe aktive në Europë kushtuar tifozvë të Argjentines!


Kur bën një punë dhe vlerësohet nga mijëra vetë, të motivon të vazhdosh përpara.
140.000 shikime nga video që kam shpërndarë me sponsorizim në Facebook.
Faleminderit të gjithë personave që më dërguan komente duke e vleresuar dhe duke e pelqyer shumë këtë lloj modifikimi,
Nga mbarë Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Gjermania, Italia, Greqia, Suedia.
Theksoj për skeptikët që këtë lloj modifikimi e kam shpikur vetë pa e kopjuar, ka 10 vite që e kam filluar, kur as internet nuk kisha, dhe as nuk kisha parë makina të tilla të modifukuara kurrë.
Kujdes !! kur llapni dhe baltosni punën time, iu kam rrespektuar pa hile...

"Makinë që niset me dorë"

Kjo është një makinë me kambio automatike e #përshtatur për tu nisur me dorë nga Përsonat me Aftësi të Kufizuar Fizike! E modifikuar në servisin tonë, e punuar me cilësi dhe në mënyrë profesionale, ka #siguri të plotë në përdorim. Kemi çmimin më të lirë në treg dhe të gjithë klientët tanë janë ndarë tëpër të kënaqur nga shërbimi ynë! Ju mirëpresim!

Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F

Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F's cover photo

Rampo, e krijuar nga ne, Stil, Praktik.
Flamur Bala Modifikime.

Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F

"Volkswagen Polo 1.4 Benzinë Automatike"
Kjo makinë është e Ermalit nga Korça të cilën e modifikova për ta komanduar me duar pasi fatkeqsia e tij nuk e lejon ta ngasë me këmbë pasi ka probleme fizike.
tashmë nga e pamundura unë i'a ktheva të mundur lirinë për ta ngarë makinën vetë lehtësisht dhe praktikisht.
Pasioni, Perkushtimi, Profesionizmi, janë pasioni im! kjo punë nuk është bërë nga fabrika por nga duart dhe mendja ime.
kontakt: 0665390612

Miq te faqes tone pershendetje!
Nese keni nje mik, te aferm, te njohur, qe ka probleme fizike dhe ka nevoje per modifikimin e makines, drejtohuni tek ne.
Do e modifikojme dhe do e pershtasim ne menyren me perfekte per lehtesimin e jetes se tyre.
Ju mirepresim... :) 066 55 13 246

"Volkswagen Polo 1.4 Benzinë Automatike"
Kjo makinë është e Ermalit nga Korça të cilën e modifikova për ta komanduar me duar pasi fatkeqsia e tij nuk e lejon ta ngasë me këmbë pasi ka probleme fizike.
tashmë nga e pamundura unë i'a ktheva të mundur lirinë për ta ngarë makinën vetë lehtësisht dhe praktikisht.
Pasioni, Perkushtimi, Profesionizmi, janë pasioni im! kjo punë nuk është bërë nga fabrika por nga duart dhe mendja ime.
kontakt: 0665390612

"Rampo" punimi me i ri i mbaruar këtë muaj Tetor me datë 10, një makinë Toyota Yaris Verso, të cilën e modifikuam dhe e paisëm me rampo, cilësi, pasion, përkushtim, siguri, bukuri, cmimi mjaftë i leverdisshëm, jeta juaj bëhet më e lehtë kur ajo përshtatet sipas nevojës tuaj,. për gjithçka telefononi në numrin tim 066 53 90 612 Flamur Bala

[06/11/16]   Jeni te lutur te formoni kete: #ALB ne menyre qe dritat kuq e zi te mbulojne kullen Eifel ne Paris!

Jepi, jepi, jepi,..........

[08/14/15]   "pershendetje Miq te faqes tone, nese keni nevoje per MODIFIKIMIN e makines tuaj dhe kerkoni cmime me te lira mos hezitoni drejtohuni tek ne .telefononi ne kte nr 0665513246. vetem per makinat me kambio automatike. si dhe motorrat me bateri ne rast difektesh mund te kerkoni ndihm tek ne."

Ne jemi Modifikimi ne jemi siguria ne jemi pasioni i 'Makines" tuaj, sielleni makinen tek ne dhe ne do u japim kenaqsin e vozitjes me duar, pershtatjes se makinave me kambio automatike, per personat me aftesi te kufizuar, projekti esht gati per nje stil ndryshe si ky ne foto. i pari qe do vij do jet fituesi i cilesise,

youtube.com

Zone e lire - Flamuri, invalidi qe ben makina per invalidet! (06 mars 2015)

Intervista ime 6 mars te zone e lire. Ndiqeni
https://m.youtube.com/watch?v=F1Y3UtmRuqs

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN

[03/06/15]   Mirmbrema Te gjith pjestarve te faqes tone. Jeni te ftuar te me shikoni nga ekrani sonte tek emisioni Arjan Canit, zone e lire tek tv klan, do prezantoj disa video e foto te modifikimeve te mia. Orari i prezences time ne studiio do jete ne oren 11 fiks

Pershendetje Friendsa. kjo esht nje video ku Une jam vet qe po ngas makinen, qe kam modifikuar une. Ndiqeni

[02/10/15]   Pershendetje. Miqt e faqes , Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F , nese ju apo nje miku juaj ka nevoj per nje modifikim per makinen e tije, mund ta adresoni tek ne. tek numri qe esht me siper. ose 0693961371. punojme me cilesi.

[09/16/14]   pershendetje, friendsa, jam i interesuar, per nje karikues motorri me bateri. dua qe ta blej, edhe te perdorur ska problem. nese nje nga ju ka nje te till, komentoni ketu.

Modifikojmë Makina për t'i Nisur me Dorë për P.A.K.F

Jeni te lutur qe kete foto t'a vendosni si foto profili ne profilet tuaja ne facebook! Sepse sot është dita botërore e ndërgjegjësimit dhe informimit për sëmundjen e "Distrofise Muskulare - Duchenne" !
Sot në të gjithë boten do të lëshohen tollumbace ku do të shkruhet një dëshirë! Jeni të ftuar që këtë t'a beni në mënyrë virtuale, në facebook, twitter apo kudo do tjetër në rrjetet sociale!
( Kjo është sëmundje e trashëgueshme që prek kryesisht meshkujt qysh ne femijerine e hershme, duke i lene ne karrige me rrota! Duke u shkaktuar shum veshtiresi ne levizje dhe probleme kardiake! Deri me sot nuk ka asnje kure qe mund t'a parandaloje ose sheroje kete semundje )

[08/05/14]   Pershendetje, miq te faqes, e theksojm per te disaten her, ne pervecse, modifikojm makina , bejm dhe rregullime motorrash, me bateri , difekte siperfaqsore, sepse pjes qe nuk riparohen, nuk i mundesojm, vetem kontrroll teknik, ne rast difektesh

gazetatelegraf.com

Flamur Bala: Djali që nuk dorëzohet nga pengesat fizike, shpik pedanën elektrike

http://gazetatelegraf.com/flamur-bala-djali-qe-nuk-dorezohet-nga-pengesat-fizike-shpik-pedanen-elektrike/

gazetatelegraf.com INTERVISTA/ Mungesa e aftësisë fizike nuk e ka ndaluar durrsakun Flamur Bala për të qenë i pari Flamuri është një djalë i ri nga qyteti i Durrësit, fëmijëria dhe rinia e të cilit nuk ka qenë dhe ë...

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrës?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Modifikim\Përshtatje
"Makinë që niset me dorë"

Location

Telephone

Address


Rruga Currilave
Durrës
Other Durrës travel agencies (show all)
Nice Travel Agency Nice Travel Agency
Perball Terminalit Te Trageteve
Durrës, 2001

L4, Rr.Iljaz Reka,Durres. Bileta Trageti & Avioni. Email:[email protected] Cel: +355698289777 Web:nicetravelagency.com Skype:tina.hoxha4

Agjensi Udhetimesh U.E.M Agjensi Udhetimesh U.E.M
LGJ 17, RR. Neki Libohova, Ish U.E.M Prane U.R.T
Durrës, 2001

AGJENSI UDHETIMESH Bileta Avioni Konsulence per mjetet e transportit (siguracion, kolaodim, etj) Kancelari Tabachino Souvenire & Gifts Vere & Champagne Etj

Agenzia di viaggi" Epidamn" Agenzia di viaggi" Epidamn"
Rruga Aleksandër Goga
Durrës, ALBANIA

jemi te disponueshem per klientet me oferta .Per ti permbushur cdo kerkes klienteve . Ketu do te gjeni bileta per te shkuar ne te gjitha vendet e botes . J

Gjiri Lalezit " BEACH " Gjiri Lalezit " BEACH "
Gjiri I Lalezit
Durrës, 356

Gjiri Lalzit " BEACH "

Time Travel & Tours Durres Time Travel & Tours Durres
Rruga Vllazerimi
Durrës, 2006

Time Travel & Tours ofron: Bileta :Avioni,Trageti,Autobusi Paketa Turistike Siguracione: Makine , Shendeti Pagesen e gjobave te makinave

Agjensi KEESI Agjensi KEESI
Rr.ILJAZ REKA Nd.10,H.36,Ap51
Durrës, 2008

/

ERI Travel ERI Travel
DURRES
Durrës, 2001

Durres Tour Guides Durres Tour Guides
Spitall
Durrës

Albanian Places Albanian Places
Durrës, 2001

Alfred-Enea  Travel & Tours Alfred-Enea Travel & Tours
Durres
Durrës

Udhetime brenda dhe jashtë vendit...Udheto me autobuza komod...

Ilenium Tours Ilenium Tours
Lagjia 13 Plazh
Durrës

ketu do te gjeni udhetime turistike brenda dhe jashte vendit me cmime konkuruese ne trreg