Gjiri i Lalezit ~ Albania

© Official Page © OBJEKTIVI ~> 1O.OOO Fansa : MirëSeVini Welcome

Pak kilometra nga Tirana dhe Durrësi, gjiri i Lalzit në komunën e Ishmit mirëpret mijëra pushues vendas e të huaj. Pastërtia dhe shërbimi cilësor janë pikat më të forta të plazhit me rërë të paprekur dhe diell të fortë. Qarku i Durrësit ka një bregdet me gjatësi 62 km, nga të cilat 25 kilometra i përkasin gjirit detar të Lalezit.

🌅🌊@apostjonthimjo 🌊🌅

🌊⛱☀️📼

🐶🐚⛱☀️🌊

Vera po vjen dhe vendi ideal per pushimet tuaja eshte @il_gambero_gjiri_lalezit

Festa e 1 Qershorit
🌻🌺🌴🌳🌹🌼🌊

@il_gambero_gjiri_lalezit
🌴🛥🌊☀️🌅

Heaven in earth 😍
#gjirilalzit #visitalbania #albaniangirl #albanian #albania #albania🇦🇱 #beautiful #beach #holiday #durres #tirana #prishtina #gjilan #peje

🌴🌊🌳🌅☀️🛥⚘

#gjirilalzit #visitalbania #albania #albaniangirl #albanian

🌊☀️🦀🐕

🏘🌊🛏🛥🌅

🌧🌊

🌊🌴☀️

@il_gambero_gjiri_lalezit
🌴🌊🍕🍝☕🍻🍹🍾🍽⚽️🏐🏄‍♂️🏊🏼‍♀️🤽‍♂️🏕🚘🛥🎶📼📸

🌊🌴🌿🍃🦂🐠🌅

#sunsetbeach 🌅🌊🌅

🌳🌊🌴🏖🏡🦂🍃🐠🌿
Kepi i Rodonit

🌊🌴☀️🌳🏡

☀️🌴⛱🌊

🌴🌊☀️

☀️

Kepi i Rodonit
🌊🌊🌊

🌴☀️🌊⛱

Timeline Photos

🌅🌅🌅 #sunsetbeach

🌅🌅🌅 #sunsetbeach

Timeline Photos

🌅🌅🌅

🌴🏄‍♂️🌊🌅

Vendi juaj i preferuar 🌊
1.IL Gambero 2.Ibiza 3.Triumf

🌊🌴

🌊⛱🚤🌅🏡🐚🐠🌴

Timeline Photos

😍😍😍

Kepi i Rodonit

🏛🌊🌳

🐟🌴🌳🏄‍♂️🏕🌅🚣‍♂️🎣🌊

Studentet e bashkuar
@dronaxhi

🌴🌳🌿🏄‍♂️🏊🏼‍♀️🏕🏡🌅🚣‍♂️☀️🌊

🐟🌴🏄‍♂️🏊‍♂️🎣🤽‍♀️🌅🛥☀️🌊📼⛱

[10/28/18]   🌊🌴🎣🏡🌅🦈🐚🌳🏄‍♂️🌄🚣‍♂️🛥☀️

☀️🌊🐠🌴🌲🏊‍♂️🏡🌅

[10/19/18]   🌊🌊🏞🛳☀️🏖

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrës?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Gjiri I Lalezit
Ishëm
355
Other Ishëm travel agencies (show all)
ISHMI ISHMI
Ishëm

ZONE TURISTIKE