HAPPY Travel

**** This Albanian travel organization is specialized in giving you the cheapest and the best air fares and vacation packages worldwide. Founded in 2009, this travel agency will offer you unique travel experiences looking for new products.

Its dynamic and passionate travel employees will find the solution for your needs.****** Our Agency welcomes you from Monday to Sunday 08:00 a.m. to 10:00 p.m. We can also fix an appointment at your convenience for customised trips. You are welcome...!!!

Operating as usual

Qofte 1 muaj i mbare🤗

Fluturimet e konfirmuara - 15 Gusht
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Turkish Airlines – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantnës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣

⁣Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Fluturimet e konfirmuara - 13 Gusht
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim
✈️Luftahnsa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️TUI - Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim
✈️Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantnës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣
⁣Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

#bileta #agjensituristike #agjensiudhetimi #turizem #udhetime #paketaturistike #fluturime #biletaavioni #rezervime #bileteavioni #bileta #happytravel #happytravelagjensi #wizzair #albawings #airserbia⠀#aegeanairlines #airalbania #pegasus

Fluturimet e konfirmuara - 12 Gusht
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️Pegasus – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim
✈️EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë - Stamboll dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantnës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀⠀⠀
Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Fluturimet e konfirmuara - 28 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️SunExpress – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️AMC – Poznan – Tiranë dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Ukraine Airlines – Zaporizhzhia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️AMC – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️AMC – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Belavia Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik)
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Ukraine Airlines – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Air Albania - Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀⠀⠀
Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Pushime ne Shqiperi 😄 - 3 Dite ne Sarande&Ksamil per 69€

🚌 Nisjet me Nisje 17, 24, 31 KORRIK

Per rezervime : 069 4027 322

Fluturimet e konfirmuara - 15 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️Pegasus – Antalia – Tiranë (Çarter turistik)
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë - Luton dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️SkypUp – Tiranë - Kiev dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣
⁣⠀⁣⁣
Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Ishulli Rhodes 😍

Ku do ti kaloni pushimet kete vere?

Fluturimet e konfirmuara - 11 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e shtunë janë:⠀⠀

✈️ Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️ Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️ Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️ LOT – Tiranë – Varshavë dhe kthim
✈️ Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton (Londer) dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️SkyUp – Tiranë – Kiev dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Fluturimet e konfirmuara - 9 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀

✈️ Albawings – Tiranë – Frankurt dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️ Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️ Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️ Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️ Albawings – Tiranë -Perugia dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Londer (Luton) dhe kthim
✈️ Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️ Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️ Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️ Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️ Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️ Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️ Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️ Tui – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️ British Airways – Tiranë – Londer (Heathrow) dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Fluturimet e konfirmuara - 7 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Lot – Tiranë – Varshavë dhe kthim
✈️Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton (Londër) dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

#bileta #agjensituristike #agjensiudhetimi #turizem #udhetime #paketaturistike #fluturime #biletaavioni #rezervime #bileteavioni #bileta #happytravel #happytravelagjensi #wizzair #albawings #airserbia⠀#aegeanairlines #airalbania #pegasus

[07/03/20]   Si te udhetojme ne kohe pandemie ✈️

Shperndajeni me miqte qe udhetojne

Fluturimet e konfirmuara - 3 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀

✈️Air Serbia - Tiranë - Beograd dhe kthim
✈️Albawings - Tiranë - Firence dhe kthim
✈️Albawings - Tiranë - Rimini dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Pragë dhe kthim (destinacion i ri ✈️🤩)
✈️Air Albania - Tiranë - Romë dhe kthim
✈️Edelweiss - Tiranë - Zyrih dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama - Tiranë - Gjenova dhe kthim
✈️Blue Panorama - Tiranë - Verona dhe kthim
✈️Albawings - Tiranë - Duseldorf dhe kthim
✈️Air Albania - Tiranë - Milano dhe kthim
✈️Wizz Air Tiranë - Luton (Londër) dhe kthim
✈️Albawings - Tiranë - Venecia dhe kthim
✈️Jonika Airline - Tiran - Kiev dhe kthim
✈️Ukraine International - Kiev - Tiranë dhe kthim (destinacion i ri ✈️🤩)
✈️Air Serbia - Tiranë - Beograd dhe kthim
✈️Austrian - Tiranë - Vjenë dhe kthim
✈️Pegasus - Tiranë - Stamboll dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Vjenë dhe kthim
✈️Blue Panorama - Tiranë - Milano dhe kthim
✈️Blue Panorama - Tiranë - Rome dhe kthim
✈️Albawings - Tiranë - Hamburg dhe kthim
✈️Albawings - Tiranë - Bari dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Bergamo dhe kthim
✈️Aegean - Tiranë - Athinë dhe kthim
✈️Belavia - Tiranë - Minsk dhe kthim (çarter turistik)
✈️Wizz Air - Tiranë - Bergamo dhe kthim
✈️Air Albania - Tiranë - Stamboll dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Ishujt Brac, Kroaci ❤️

Kaloni pushime te vecanta me Happy Travel 😉

Fluturimet e konfirmuara - 1 Korrik
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀⠀
⠀⠀
✈️ Air Serbia - Tirana - Beograd and return
✈️Wizz Air - Tiranë – Brussels (Charleroi) and return
✈️Air Albania - Tirana – Roma and return
✈️Aegean Airlines – Athens - Tirana and return
✈️Wizz Air - Tirana - Bergamo and return
✈️Air Albania - Tirana - Milano and return
✈️Albawings - Tirana - Venezia and return
✈️Wizz Air - Tirana - Luton and return
✈️Austrian Airlines - Tirana – Vienna and return
✈️SkyUp Airlines – Tirana - Kiev and return (tourist charter)
✈️Wizz Air – Tirana – Vienna and return
✈️Wizz Air - Tirana – Dortmund and return
✈️Pegasus Airlines - Tirana – Istanbul and return
✈️Wizz Air - Tirana – Bologna and return
✈️Albawings - Tirana – Bari and return
✈️Air Albania - Tirana – Istanbul and return

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀ Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣
⁣⠀⁣⁣
Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Fluturimet e konfirmuara 30.06.2020⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e martë janë:⠀⠀
⠀⠀
✈️Wizz Air - Tiranë - Vienna dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Verona dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Luton dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Pisa dhe kthim
✈️Air Albania - Tiranë - Milano dhe kthim
✈️Wizz Air - Tiranë - Budapest dhe kthim
✈️Jonika - Keiv - Tirana dhe kthim (çarter turistik)
✈️Albawings - Tiranë - Pisa dhe kthim
✈️Air Albania - Tiranë - Bologna dhe kthim
✈️Belavia - Minsk - Tiranë dhe kthim (çarter turistik)
✈️Wizz Air - Tiranë - Bergamo dhe kthim

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀

Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Fundjava eshte enkas per plazh 😄

Ku po e kaloni fundjaven?

Fluturimet e konfirmuara per daten 27.06.2020⁣⠀⁣⁣
⁣⠀⁣⁣
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e shtune janë:⁣ ⠀ ⁣

✈Air Serbia - Tiranë - Beograd dhe kthim⁣
✈Wizz Air - Tiranë - Vjenë dhe kthim⁣
✈Wizz Air - Tiranë - Verona dhe kthim⁣
✈Wizz Air - Tiranë - Piza dhe kthim⁣
✈Air Albania - Tiranë - Milano dhe kthim⁣
✈Wizz Air - Tiranë - Budapest dhe kthim⁣
✈Pegasus - Tiranë -Stamboll dhe kthim⁣
✈Air Albania - Tiranë - Bolonja dhe kthim⁣
✈Wizz Air - Tiranë - Bergamo dhe kthim⁣
✈Wizz Air - Tiranë - Londer (Luton) dhe kthim⁣

Kontaktoni kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⁣⠀⁣⁣
Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⁣⠀⁣⁣
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⁣⠀⁣⁣
⁣⠀⁣⁣
Shperndajeni me miqte 😄⁣⠀⁣⁣

Per rezervime na kontaktoni : 069 4027 322

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrës?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Stacioni Trenit
Durrës
L:4 RR: SKENDERBEJ

Opening Hours

Monday 08:30 - 21:00
Tuesday 08:30 - 21:00
Wednesday 08:30 - 21:00
Thursday 08:30 - 21:00
Friday 08:30 - 21:00
Saturday 08:30 - 21:00
Sunday 08:30 - 21:00
Other Cruise Agencies in Durrës (show all)
Agjensi KEESI Agjensi KEESI
Rruga Iljaz Rreka
Durrës, 2001

/

Tuttomondo Travel & Eni Rental Tuttomondo Travel & Eni Rental
Sheshi Liria
Durrës, 2001

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C