Fast Immobiliare, Dures Videos

Videos by Fast Immobiliare in Dures. Fast gjendet ne treg qe nga viti 2014 duke ju sherbyer. Sh*tje-Blerje-Qera Mundesit me te mira gjenden ne Fast

OKAZION !!! Apartament 3+1 i pershtatur ne 2+1 pran Deges te Policise ne katin e 4 me ashensor me dhome gatimi dhe ngrenie te ndara, sallon pritje, dhome gjumi matrimoniale dhe dhome femijesh, Wc me aspirator dhe ndricim natyral. Siperqaja totale 106m2 dhe siperfaqje neto ose e shkelur 96m2. Sh*tet e mobiluar. 65000euro.

Click to enable sound

Other Fast Immobiliare videos

OKAZION !!! Apartament 3+1 i pershtatur ne 2+1 pran Deges te Policise ne katin e 4 me ashensor me dhome gatimi dhe ngrenie te ndara, sallon pritje, dhome gjumi matrimoniale dhe dhome femijesh, Wc me aspirator dhe ndricim natyral. Siperqaja totale 106m2 dhe siperfaqje neto ose e shkelur 96m2. Sh*tet e mobiluar. 65000euro.

About   Privacy   Login