Fast Immobiliare

Fast gjendet ne treg qe nga viti 2014 duke ju sherbyer. Sh*tje-Blerje-Qera Mundesit me te mira gjenden ne Fast

Fast Agjenci ju garanton sherbim te shpejt, cilesor dhe korrekt ne fushen : - Imobilare - Rikonstruktimeve - Konsulence Per bizneset dhe pronat.

njoftimefalas.com

Qera ditore dhe dhoma plazhi - Daily Rent 1 + 1 Apartment Near The Museum

njoftimefalas.com Daily rented 1 bedroom apartment furnished near the museum 4th floor existing east-west and west-facing construction. The apartment has one bedroom with a double bed and one with a balcony which is separated from the kitchen also with balcony and a toilet. The apartment is furnished with air conditi...

✍️ Apartament me qera 4+1
✅ Lagja nr 2
✅ I pa mobiluar
✅ 4 dhoma gjuma
✅ 2 wc
✅ Kati 3
🔲 Siperfaqje 160m
✅ Zone e qete
✅ Administrim Pallati
✅ Cmimi 280€/muaji
☎️ Fast : +355 0697096007
📞 Konsulent : +355 0697096008
#okazion #apartamente #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #comericiale #rent #apartament #qender #furnishing #arredatto #new #durazzo #comodo #fast #arredato #fast #rent #apartment #appartamento #family #famiglia #fast

✍️ Apartament me qera 2+1
✅ Lagja nr 10
✅ I kompletuar
✅ Mobilim i ri
✅ Ashensor
✅ Kati 9
🔲 Siperfaqje 108m
✅ Zone e qete
✅ Administrim Pallati
✅ Cmimi 180€/muaji
☎️ Fast : +355 0697096007
📞 Konsulent : +355 0697096008
#okazion #apartamente #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #comericiale #rent #apartament #qender #furnishing #arredatto #new #durazzo #comodo #fast #arredato #fast #rent #apartment #appartamento #family #famiglia #fast

✍️ Apartament me qera 2+1
✅ Lagja nr 18
✅ I kompletuar
✅ Mobilim i ri
✅ 2 ballkone
✅ Kati 2
🔲 Siperfaqje 148m
✅ Zone e qete
✅ Impiant Kaldaje
✅ Cmimi 25000 lek/muaji
☎️ Fast : +355 0697096007
📞 Konsulent : +355 0697096006
#okazion #apartamente #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #comericiale #rent #apartament #qender #furnishing #arredatto #new #durazzo #comodo #fast #arredato #fast #rent #apartment #appartamento #family #famiglia #fast

✍️ Toke e lire per sh*tje ne Kepin e Rodonit
✅ Sh*tet toke 6290m
✅ Vije e pare me detin
✅ Shetaj Kepi Rodonit, Durres
✅ Zone Turistike
✅ Toke e shesht
✅ 30km prane portit dhe aeroportit
✅ Zone e qete dhe e paster
✅ Opsion Resorti
🔲 Surface 6290m
✅ Cmimi 60 euro / m
✅ Me Hipotek 🤩
🏠 Per me teper info
📞: + 355 0697096007
☎: +355 0696181261
🏠 WE ARE FAST 🤩

#land #albania #terreno #libero #vendita #sale #Okazion #immobiliare #realestate #fast #Durres #mare #sea #view

✍️ Tourist land for sale
✅ Land for sale 6290m
✅ Sea coast
✅ Cape Rodonit, Durres
✅ Tourist Zones
✅ Flat ground
✅ At the port and airport
✅ Quiet and clean area
✅ Resort options
🔲 Surface 6290m
✅ Price 60 euro / m
✅ Regular Documents. With Hipotek 🤩
🏠 For more information
📞: + 355 0697096007
☎: +355 0696181261
🏠 WE ARE FAST 🤩
#land #albania #terreno #libero #vendita #sale #Okazion #immobiliare #realestate #fast #Durres #mare #sea #view

✍️ Bar Restorant Piceri
✅ Per Qera dhe Sh*tje
✅ Lagja nr.2
✅ I Kompletuar ne Guzhine
✅ 2 Katesh
✅ Salla gjysem e Kompletuar
🔲 Siperfaqje 400m
✅ Punime druri
✅ Pothuaje gati per te nisur aktivitetin
✅ Cmimi Qeras 1200€/muaji
✅ Cmimi Sh*tjes i diskutueshem
☎️ Fast : +355 0697096007 📞 Konsulent : +355 0696181261
#okazion #restorante #affitto #rent #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #comericiale #bar #furnishing #arredatto #new #durazzo #comodo #fast #arredato #fast #rent #pizzeria #spazio #invest #albania #fast

✍️ Apartament me qera 2+1
✅ Valuta Durres
✅ Gjysem i arreduar
✅ Mobilim i ri
✅ Ashensor
✅ Kati 6
🔲 Siperfaqje 108m
✅ Zone e qete
✅ Administrim Pallati
✅ Cmimi 250€/muaji
☎️ Fast : +355 0697096007 📞 Konsulent : +355 0696181261
#okazion #apartamente #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #comericiale #rent #apartament #qender #furnishing #arredatto #new #durazzo #comodo #fast #arredato #fast #rent #apartment #appartamento #family #famiglia #fast

🤩

✍ Kapanon me qera 2000m
✅ Mundesi per Magazinim
✅ Pozicionohen ne autostraden Tirane-Durres
✅ Mundesi parkimi
✅ Zone Industriale
✅ Rruge Dytesore
✅ Prane Portit dhe Aeroportit
✅ Linja 3 fazore
✅ Ashensor Industrial
🔲 Siperfaqja 2000m
🏠 Per me teper informacione
📞 : + 355 0697096007
☎ : +355 0696181261
🏠 WE GO FAST 🤩
#rent #affitto #qera #furnishing #kapanone #industriale #mundesi #rast #fast #durres #durazzo #albania #realestate #studii #magazino #capanon #affitto #libero #albania #immobiliare #tirana #terreno

✍ Apartament 2+1 me qera
✅ Gjysem i mobiluar
✅ Vendodhja ne qender
✅ Ashensor
✅ Ndertim i ri
✅ Mobilim i ri
🔲 Siperfaqja 100m
✅ Cmim1 250euro
🏠 Per me teper informacione
📞 : + 355 0697096007
☎ : +355 0696181261
🏠 WE GO FAST 🤩
#rent #affitto #qera #furnishing #lokal #turist #apartment #mundesi #rast #fast #durres #durazzo #albania #realestate #studii #centro

✍ Sh*tet Apartment 2+1 Vollga
✅ Apartament i kompletuar
✅ Rruga Taulantia
✅ Zone e Qete
✅ Ndetim I vjeter
✅ I rikonstruktuar
✅ Prane Detit
✅ Kati 4
✅ 2 Ballkone
🔲 Siperfaqja 84m
✅ Cmimi 65.000 euro 😍
🏠 Per me teper informacione
📞 : + 355 0697096007
☎ : +355 0696181261
🏠 WE GO FAST 🤩
#rent #affitto #qera #bar #lokal #turist #apartment #mundesi #rast #fast #durres #durazzo #albania #realestate @ Fast Immobiliare

✍ Apartamente me qera
✅ Per Qera ditore dhe afat gjate
✅ Rruga Pavarsia Plazh Durres
✅ Te kompletuara
✅ Zone Turistike
✅ Buze Rruge
✅ Prane Detit dhe stacioneve
✅ Ndertim i ri
✅ Mobilim i ri
🔲 Siperfaqja 60m
✅ Cmimet te diskueshme
🏠 Per me teper informacione
📞 : + 355 0697096008
☎ : +355 0696181261
🏠 WE GO FAST 🤩
#rent #affitto #qera #furnishing #lokal #turist #apartment #mundesi #rast #fast #durres #durazzo #albania #realestate #studii @ Fast Agency

✍ Objekt per qera
✅ Lokal + Banim
✅ Rruga Pavarsia Plazh Durres
✅ Mundesi akomodimi
✅ Zone Turistike
✅ Buze Rruge
✅ Prane Detit dhe stacioneve
✅ 2 kate
✅ Gati per nisjen e aktivitetit
🔲 Siperfaqja 160m
✅ Cmimi 500 euro / muaji 😍
🏠 Per me teper informacione
📞 : + 355 0697096008
☎ : +355 0696181261
🏠 WE GO FAST 🤩
#rent #affitto #qera #bar #lokal #turist #apartment #mundesi #rast #fast #durres #durazzo #albania #realestate @ Albania

✍️ Tourist land for sale
✅ Land for sale 27.282m
✅ Sea coast
✅ Cape Rodonit, Durres
✅ Tourist Zones
✅ Flat ground
✅ At the port and airport
✅ Quiet and clean area
✅ Resort options
🔲 Surface 27,282m
✅ Price 60 euro / m
✅ Regular Documents. With Hipotek 🤩
🏠 For more information
📞: + 355 0697096007
☎: +355 0696181261
🏠 WE ARE FAST 🤩
#land #albania #terreno #libero #vendita #sale #Okazion #immobiliare #realestate #fast #Durres

✍️ Are per sh*tje
✅ Sh*tet toke
✅ Autostrada Durres-Tirane
✅ Mundesi ndertimi
✅ Zone industriale
✅ Fushe
✅ Prane porti dhe aeroportit
✅ Zone e qet dhe e paster
✅ Mundesi zgjerimi
🔲 Siperfaqja 28.000m
✅ Cmimi 40 euro / m
✅ Dokumenta te rregullta. Me Hipotek 🤩
🏠 Per me teper informacione
📞 : + 355 0697096007
☎️ : +355 0696181261
🏠 WE GO FAST 🤩

✍️ Terreno libero in vendita a Durazzo
✅ Vendi terra
✅ Autostrada Durazzo - Tirana
✅ Opportunità di costruzione
✅ Zone industriali
✅ Terreno piano
✅ 10 km vicino al porto di Durazzo e 10 km vicino all'aeroporto di Nene Tereza
✅ Zona tranquilla e pulita
✅ Opportunità di espansione
🔲 Superficie 28.000m
✅ Prezzo 40 euro / m
✅ Documenti regolari. Con certificato di proprietà 🤩
🏠 Per ulteriori informazioni
📞: + 355 0697096007
☎: +355 0696181261

✍ Land for sale in Durres
✅ Land Ground
✅ Highway Durazzo - Tirana
✅ Building Opportunities
✅ Industrial zones
✅ Flat ground
✅ 10 km near the port of Durres and 10 km from the airport of Nene Tereza
✅ Quiet and clean area
✅ Expansion Opportunities
🔲 Surface 28.000m
✅ Price 40 euro / m
✅ Regular Documents. With certificate 🤩
🏠 For more information
📞: + 355 0697096007
☎: +355 0696181261
🏠 WE ARE FAST 🤩
#industriale #fushe #campo #land #land #are #toke #fasoneri #libero #mare #kapanon #ndertim #magazin #capannone #albania #Vendita #apartamente #papafingo #Terreno #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vile #venndita #immobiliare #fast #fastimobiliare #albania

✍ Bar Restorant Piceri ne sh*tje
✅ Siperfaqja 166m²
✅ Ne Vollga
✅ Verande 80m²
✅ Kati 0
✅ Furre druri
✅ Arredim i ri
✅ Guzhine Italiane
✅ Sh*tet ambjenti + aktiviteti
✅ Cmimi 600.000€ 🤩🤩 OKAZION 🤩🤩
✅ Hipotek
☎ InfoFast : +355 0697096007 📞 info what's up : +355 0696181261
#fast #realestate #realestateagent #bar #pizza #restaurant #restorante #vendita #beach #durazzo #durres #albania #plazh #rent #vendita #sale #sell #okazion #raste #mundesi #fastimmobiliare #vollga #fastinvestment @ Albania

✍ Apartament 2+1 ne sh*tje
✅ Siperfaqja 84m²
✅ Lagja nr.8
✅ Pike referimi Shkolla 9-vjecare Eftali Koci
✅ Kati 6 i nje ndertimi 9 katesg
✅ Ballkon
✅ Ndertim me termo izolim
✅ Dopio Xham
✅ Ndertuar ne vitin 2014
✅ Cmimi 50.000€
✅ Hipotek
☎ InfoFast : +355 0697096007 📞 info what's up : +355 0696181261
#fast #realestate #realestateagent #new #key #apartament2dhoma #apartamento #apartment #beach #durazzo #durres #albania #plazh #kerkoj #vendita #sale #sell #okazion #raste #mundesi #fastimmobiliare #ervinberberi #fastinvestment @ Durazzo, Durrës, Albania

✍ Okazion Apartamente ne Plazh.
✅ Apartamente te sapo perfunduara
✅ 1+1 me siperfaqe 60m² te pastra
✅ 2+1 me siperfaqja 95m² te pastra
✅ Studii me siperfaqje 51m² te pastra, pamje nga deti
✅ Cmimi 450euro/m
✅ Ne rruge kryesore
✅ Sh*tet siperfaqja e hipotekuar
✅ Standarte europiane
✅ Cmimi per pak kohe 🤩
✅ Hipotek ☎ Info Ervin Berberi Fast : +355 0697096008 📞 info what's up : +355 0696181261
#fast #realestate #realestateagent #new #key #apartament2dhoma #apartamento #apartment #beach #durazzo #durres #albania #plazh #kerkoj #vendita #sale #sell #okazion #raste #mundesi #fastimmobiliare #ervinberberi #fastinvestment @ Fast Immobiliare

🤩🤩🤩 OKAZION 🤩🤩🤩
✍️ Vile 2 kate ne sh*tje
✅ Durres
✅ 1km prane detit dhe qytetit
✅ Mundesi personalizimi
✅ Prane Detit
✅ Prane Airoportit
✅ Prane Kryeqytetit
✅ Prane Portit
✅ Oborr
🔲 Siperfaqje Ndertimi 240m
🔲 Siperfaqje oborri 383m
✅ Parking
✅ Cmimi 140.000 euro 🤩
✅ Dokumenta te rregullta Hipotekore
✅ Mundesi Financimi 🤩
☎️ Fast : +355 0697096007
📞 Konsulent : +355 0696181261

#okazion #apartamente #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vile #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #private #vile
#negozio #ambiente #comericiale #business #investimenti #centro #albania #future #fastforward #fastagency #hotel #turismo

✍️ Okazion Sh*tet Apartament 186m²
✅ Pamje nga deti
✅ 2 dhoma gjumi
✅ 2 wc
✅ Kati 9
✅ Ndodhet tek hyrja terminalit
🔲 Pamje nga Deti ne cdo ambjent
✅ Ashensor
✅ Hipotek
✅ Parking
✅ Cmimi Okazion 600€/m²
☎️ Fast : +355 0697096007 📞 Konsulent Arseni : +355 0697096006
#estate #apartamente #imobiliare #durres #albania #realestate #vacation #holiday #affitto #vendita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo #vacanze #affitto #apartament #qender #furnishing #arredatto #new #durazzo #comodo #vila #arredato #fast #rent #apartment #appartamento #family #famiglia #fast @ Durrësi, Durrës, Albania

✍️ Apartament 2+1 ne qender.
✅ Ndertim Ekzistues
✅ Busti Azem Hajdarit
✅ Lagja nr.4
✅ Orientime nga dielli
✅ Kati 2
✅ I rikonstruktuar
✅ Verande
✅ Parkim
✅ Siperfaqe 82m²
✅ Veranda 80m²
✅ Cmimi 75.000€
✅ Me Hipotek 🤩
🏠 Per me teper informacione ✅ Konsulent Elton Kasa📞 : + 355 0697096008 ☎️ : +355 069 7096007
🏠 WE GO FAST 🤩 FAST FORWARD

#okazion #apartamente #papafingo #sh*tet #imobiliare #durres #albania #realestate #vendita #sale #affitto #vile #venndita #immobiliare #fast #fastimobiliare #fastagency #durazzo

✍️Kontaktoni Fast per te mos humbur mundesit qe ofrohen ne kohen reale 🤩😎

📞 +355 0697096006
📞 +355 0697096007
📞 +355 0697096008
📞 +355 0697096009

#fastimmobiliare #fast #sale #sh*tje #vendita #mundesi #oferta #albania #qera #blerje #okazione #durazzo #oferta #affitti #rent #realestate #invest #capanone #toka #terreni #land #fastagency

✍ Apartamente Okazion 1+1/2+1
✅ Duke filluar nga 420€/m²
✅ Siperfaqet nisin nga 60m²
✅ Zone e paster dhe e qete
✅ Pamje nga deti, 200m prane
✅ Hipotek
✅ Cmime konkuruese

☎ Info Ervin Berberi +355 0697096009
📞 info what's up : +355 0697096007
#apartament #okazion #sh*tet #affitto #rent #sale #vendita #realestate #durres #fastimmobiliare

✍ Sh*tet apartament Okazion
✅ 2 dhoma gjumi
✅ Siperfaqia 83m²
✅ Kati 6
✅ Prane Kazazit Durres Lagja nr. 12
✅ Hipotek
✅ Cmimi 38.000€🤩

☎ Info Arseni: +355 0697096006
📞 info what's up : +355 0697096007
#apartament #okazion #sh*tet #affitto #rent #sale #vendita #realestate #durres #fastimmobiliare

✍ Sh*tet toke Okazion
✅ Shkembi Kavajes
✅ Siperfaqia 1300m²
✅ Rruge e àsfaltuar
✅ Pamje nga deti
✅ Hipotek
✅ Cmimi Okazion

☎ Info Albani: +355 0695711021
📞 info what's up : +355 0697096007
#sh*tet #toke #det #sale #vendita #mare #vista #sea #view #fastimmobiliare

✍ Apartament me qera
✅ 2 dhoma gjumi
✅ Siperfaqia 110m
✅ Kati 2
✅ Vendodhja ne bulevard
✅ I kompletuar
✅ Cmimi 400 euro 🤩

☎ Info Albani: +355 0695711021
📞 info what's up : +355 0697096007
#apartament #qera #bulevard #affitto #rent #kompletuar #fastimmobiliare

✍ Ambjent Biznesi me Qera
✅ Jepet me qera ambjent
✅ Siperfaqia 70m
✅ Kati 0
✅ Vendodhja ne buze te rruges kryesore
✅ Dy vetrata xhami per ekspozim
✅ Cmimi 59000 leke 🤩

☎ Info Albani: +355 0695711021
📞 info what's up : +355 0697096007
#okazion #albania #durres #apartament #salle #pamje #biznes #lagja12 #project #sale #vendita #qender #apartament #cita #citycenter #moment #fastagency #fastimmobiliare #fastinvestment #riconstruzione #structure #fastalbani #comercila #ambjent #qera

✍️ Apartament Okazion .
🔲 Apartament 2+1 me Verande
✅ Dhoma gjumi 2
✅ Lagja nr.17
✅ Prane stacionit trenit
✅ Sip 120m banim
✅ Kati 1 i banimit
✅ Verande me sip 120
✅ Ashensor
✅ Orientimi ne perendim
✅ Mundesi personalizimi sipas deshires
✅ Veranda eshte e rregjistruar ne Hipotek
✍️ Cmimi 75.000 euro
🔵🔴 Dokumenta te rregullta 🤩🤩🤩
📞 Info Elton Kasa : 069 7096008
📞 Fast : 069 7096007
#okazion #sh*tet #apartament #durres #fast #sale #vendita #fastimmobiliare #fastagency #soffitta #verand
#appartamento #vendere #affitto #Offerta #speciale
#vista #città #qualità #occasioni #attic #apartment #for #sale #rent #Special #Offer #view #city #quality #occasions #fastimmobiliare #durres #durazzo

✍ Okazion Apartamente ne Plazh.
✅ Apartamente te sapo perfunduara
✅ 1+1
✅ 2+1
✅ Kate te ndryshme
✅ Cmimi 450euro/m
✅ Ne rruge kryesore
✅ Ndertim i sapo perfunduar
✅ Standarte europiane
✅ Cmimi per pak kohe 🤩
✅ Ashensor
✅ Hipotek

☎ Info Ervin Berberi Fast : +355 0697096008
📞 info what's up : +355 0696181261

🤩 Me shume se 1000 oferta gjenden vetem tek FAST
Mos rri ... Behu Fast 😎

#fastimmobiliare #fast #sale #sh*tje #vendita #mundesi #oferta #albania #qera #blerje #okazione #durazzo #oferta #affitti #rent #realestate

✍ Okazion Apartamente ne Sh*tje
✅ Sh*ten apartamente te pa perfunduara
✅ 1+1 me sip 81m
✅ 2+1 me sip 104m
✅ 3+1 me sip 128m
✅ Cmimi 400euro/m te pa perfunduara
✅ Cmimi 550euro/m te perfunduara
✅ Vendodhja prane L.17
✅ Kati 2 nga toka dhe i pari i banimit.
✅ Cmimi per pak kohe 🤩
✅ Ashensor
✅ Hipotek

☎ Info Fast : +355 0697096007
📞 info what's up : +355 0696181261
#okazion #albania #durres #apartament #apartament2dhoma #shpi #lagja12 #project #sale #vendita #qender #apartament #cita #citycenter #moment #fastagency #fastimmobiliare #fastinvestment #riconstruzione #structure

✍ Okazion Apartament 2+1
✅ Sh*tet Apartamenti 2+1
✅ Siperfaqia 83m
✅ Kati 6
✅ Vendodhja prane L.12 Kazazit
✅ Ndertim i ri 9 katesh
✅ Cmimi 38.000 euro 🤩

☎ Info Arseni : +355 0697096006
📞 info what's up : +355 0699114045
#okazion #albania #durres #apartament #apartament2dhoma #shpi #lagja12 #project #sale #vendita #qender #apartament #cita #citycenter #moment #fastagency #fastimmobiliare #fastinvestment #riconstruzione #structure #fastarseni

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Dures?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Rruga Mustafa Varoshi
Dures
2001
Other Vacation Home Rental in Dures (show all)
Apartamente me qera Apartamente me qera
Rruga Venecia
Dures

Shtepia me qera