Belize Travel & Tours2 Durres

Belize Travel & Tours2 Durres

FESTO ME NE

Event Planner

FUNDJAVË PLOT NGJYRA DETI NË LEFKADA
VENDET E #FUNDIT
Nisja:01.05 –3 ditë, 165 €
⋙ Të Përfshira:
✔ Transporti Komod Tiranë - Lefkada vajtje ardhje
✔ Transfertat si në program
✔ Akomodimi në hotel 3*** 2 netë me mengjes
✔ Udhëtimi dhe dreka në Anije
✔ Darka në Tavernë
✔Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

MELIA SHARM - 749 €
All Inclusive - Sharm el Sheikh
Nisja 14 Korrik - 7 dite
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Mirada Del Mar 5*, Ultra All Inclusive, Kemer,
- 7 Ditë €569.
- Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 15 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit.
- Çmimi €569 për person për 6 netë, Nisje 28 Maj.
- Çmimi €689 për person për 7 netë, Nisje 3 Qershor.
- Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Kirman Sidera Luxury Resort and SPA 5*, Ultra All Inclusive, Alanya, 7 Ditë €539.
- Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit.
- Çmimi €539 për person për 6 netë Nisja 28 Maj.
- Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Vikingen Quality Resort and SPA 5*, Ultra All Inclusive, Alanya,
- 7 Ditë €438.
- Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit.
- Çmimi €438 për person për 6 netë, Nisje 28 Maj.
- Çmimi €555 për person për 7 netë, Nisje 3 Qershor.
- Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Club Phaselis Rose 5*, Ultra All Inclusive, Kemer,
- 7 Ditë €567.
- Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe 2 Fëmijë FALAS deri 11 vjeç.
- Çmimi €567 për person për 6 netë Nisja 28 Maj.
- Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Vikingen Infinity 5*, Ultra All Inclusive, Alanya,
- 7 Ditë €473.
- Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit.
- Çmimi €473 për person për 6 netë, Nisje 28 Maj.
- Çmimi €603 për person për 7 netë, Nisje 3 Qershor.
- Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Messonghi Beach 3*, All Inclusive, Korfuz,
- 7 Netë €192.
- Zbritje 12% për Rezervime të Hershme deri 15 Maj dhe për Nisje gjatë gjithë sezonit.
- Çmimi 192€ për person për 7 netë për nisje më 8 Maj.
- Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Amsterdam,
- 8 Ditë €399, Nisje më 15 Maj.
- Vizitohen: Amsterdam, Mynih, Pragë, Zadar, Dubrovnik, Ljubljanë, Salszburg, Budapest, Beograd.
- Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd.
- Udhëtimi me autobus
- Shoqërues Shqiptar gjtë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Pragë,
- 7 Ditë €329, Nisje më 7 Maj.
- Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë.
- Fjetje: 3 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë dhe 1 natë në Beograd.
- Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Strugë,
- 3 Ditë €59, Nisja më 1 Majl.
- Vizitohet: Strugë dhe Ohër.
- Fjetje 2 netë Hotel Ambienti 4* në Strugë, Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Hotel.
- Udhëtimi me autobus
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Sofje,
- 3 Ditë €99, Nisje më 1 Maj.
- Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qënrimi në Hotel 4*.
- Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus
- Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Stamboll, Selanik dhe Sofje,
- 5 Ditë €199, Nisja më 21 Maj.
- Vizitohet: Stamboll, Selanik dhe Sofje.
- Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje.
Udhëtimi me autobus
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Vjenë dhe Budapest,
- 5 Ditë - €279, Nisja më 28 Maj.
- Vizitohen: Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë,
- Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Pranverë në Selanik,
- 3 Ditë €89, Nisja më 1 Maj.
- Vizitohet: Selanik
- Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik.
- Udhëtimi me autobus
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

FUNDJAVË PLOT NGJYRA DETI NË LEFKADA
Nisja:01.05 –3 ditë, 165 €
⋙ Të Përfshira:
✔ Transporti Komod Tiranë - Lefkada vajtje ardhje
✔ Transfertat si në program
✔ Akomodimi në hotel 2 netë me mengjes
✔ Udhëtimi dhe dreka në Anije
✔ Darka në Tavernë
✔ Asistenca jonë gjatë gjithë kohës
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

RIU KAYA PALAZZO
- Cmimi 789 €
- Palazzo All Inclusive - Belek
- Nisje 29 Maj - 7 dite
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Riu Kaya Palazzo Golf 5*L, Ultra All Inclusive, Belek,
- 7 Netë €779.
- Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit..
- Çmimi €779 për person për 6 netë, Nisja më 28 Maj.
- Çmimi €934 për person për 7 netë, Nisja më 3 Qershor.
- Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Hellinis 3*, All Inclusive, Korfuz,
- 7 Netë €276.
- Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill dhe për Nisje gjatë gjithë sezonit.
- Çmimi 261€ për person për 7 netë për nisje më 5 Qershor.
- Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

2 DHOMAT E #FUNDIT - GRUP I KONFIRMUAR
Nisje: 04 Prill – 4 dite, 399 €
Te perfshira:
- Fluturim direkt me ADRIA AIRWAYS
- Tirane - Paris - Tirane
- Akomodimi ne hotel 3* me mengjes (Ibis Porte D’Orleans 3* )
- City Tour Paris
- Vizitat sipas programit
- Transfertat si ne program
- Guide profesionale
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

MSC SPLENDIDA - OFERTE SPECIALE 290 €
+ 120 € Takse
Nisje: 13 Prill – 7 dite
Itinerari: Italy, Malta, Spain, France
Te perfshira
- 6 nete qendrimi ne gabine te brendshme
- Akomodim me mengjes, dreke dhe darke (pa pije te perfshira)
- Shipboard credit 50€
- Taksa portuale
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   Pranverë në #Stamboll, #Selanik dhe #Sofje,
- 5 Ditë €199, Nisja më 30 Prill.
- Vizitohet: Stamboll, Selanik dhe Sofje.
- Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje.
- Udhëtimi me autobus dhe Shqoërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   #Superofertë - Zbritje €60.
Pranverë në Stamboll,
- 4 Ditë: Ishte €259 - Bëhet €9,
- Nisja më 3 Prill.
- Vizitohet: Stamboll.
- Fjetje: 3 netë në Stamboll.
- Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   Pranverë në Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi,
- 5 Ditë €299, Nisja më 30 Prill.
- Udhëtimi me traget vajtje-ardhje Durrës -Bari dhe Sorrento - Kapri.
- Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
- Akomodim në Kabinë të Brendshme në Traget për 2 netë dhe në Hotel 3* për 2 netë qëndrimi.
- Mëngjeset në Hotele.
- Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   #Pashkët në:
- Korfuz, 3 Ditë €109, Nisja më 10 Prill.
- Beograd, 3 Ditë €109, Nisje më 10 Prill.
- Janinë dhe Meteora, 3 Ditë €89, Nisja më 10 Prill.
- Pragë, 7 Ditë €329, Nisje më 9 Prill.
- Amsterdam, 8 Ditë €399, Nisje më 9 Prill.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   Pranverë në Romë - Firence,
- 4 Ditë €399, Nisje më 30 Prill.
- Vizitohen Romë, Firence dhe Pisa.
- Fluturimi Tiranë - Romë dhe Pisa - Tiranë.
- Transferta dhe Shëtitjet me Autobus.
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   Pranverë në Paris.
- 7 ditë €349, Nisja më 28 Prill.
- Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano.
-Udhëtimi me autobus Tiranë - Paris - Tiranë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   Pranverë në Berlin,
- 4 Ditë €499, Nisja më 17 Prill.
- Fjetje 3 netë në Hotel në Berlin.
- Fluturimi me avion Tiranë - Berlin - Tiranë
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   Pranverë në Barcelonë,
- 5 Ditë €499, Nisja më 29 Prill.
- Fluturimi Tiranë - Milano, Verona - Tiranë.
- Transfertat dhe Shëtitjet me autobus
- Shoqërues shqiptar.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   ✿PRANVERE NE VARSHAVE DHE KRAKOV ✿
✔ 5 Ditë €499, Nisja më 20 Maj.
✔ Vizitohen: Varshavë, Krakov dhe Beograd.
✔ Fluturimi me avion Tiranë - Varshavë - Tiranë
✔ Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   ✿ #Pashkët në SOFJE✿
- 3 Ditë €99, Nisje më 3 Prill dhe 10 Prill.
- Vizitohet Sofje. Fjetje,
- Mëngjese dhe Darka për 2 netë qënrimi në Hotel 4*.
- Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus
- Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/30/15]   ✿ Pranverë në Selanik ✿
✔ 3 Ditë €89, Nisja më 10 Prill.
✔ Vizitohet: Selanik
✔ Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik.
✔ Udhëtimi me autobus
✔ Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/27/15]   #Superofertë - Zbritje €60.
-Pranverë në Stamboll,
- 4 Ditë ishte €259 - Bëhet €199,
- Nisja më 3 Prill.
- Vizitohet: Stamboll.
- Fjetje: 3 netë në Stamboll.
- Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

[03/24/15]   PARIS GRUP I KONFIRMUAR
480 € - Nisje: 04 Prill – 4 dite
Ibis Porte D’Orleans 3* - Bed and Breakfast
Te perfshira:
- Fluturim direkt me ADRIA AIRWAYS Tirane - Paris - Tirane
- Akomodimi ne hotel 3* me mengjes
- City Tour Paris
- Vizitat sipas programit
- Transfertat si ne program
- Guide profesionale
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

#Pranverë në:
- Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi,
- 5 Ditë €299, Nisja më 30 Prill.
- Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano.
- Lundrimi me Traget Durrës - Bari dhe Sorrento - Kapri.
BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

#Pashkët në Beograd,
- 3 Ditë €109, Nisje më 10 Prill.
- Vizitohet Beograd.
- Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES
"TRAVEL THE WORLD WITH US!"
Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave
Dures, Durrës, Albania
Email: [email protected]
Mobile: +355697923111

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Dures?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane Kendit Te Lojerave
Dures
Other Tour Agencies in Dures (show all)
Agjensi ELI Agjensi ELI
LAGJA 13 ,RROTA KUQE
Dures, 2006

DIANA Travel Agency DIANA Travel Agency
LAGJIA 4 SKEDERBEJ
Dures, 2005

'Diana Travel" eshte agjensi udhetimesh, e vendosur ne qytetin e Durresit. Ofron paketa turistike, bleta avioni, trageti, treni.

QJL TRANS QJL TRANS
PRANE MUZEUMIT TE DESHMOREVE
Dures

AGJENSI TURISTIKE PAKETA TURISTIKE BILETA AVIONI TRAGETI AUTOBUZI