ODIS" Travel Agency

Shijojeni deri ne fund veren 2017 me paketen tuaj te pushimeve ne Rodos
Datat: 26-31 GUSHT per vetem 540 euro/person 💣ju perfitoni : ✈️Fluturimin vajtje-ardhje
🏡5 Nete akomodimi ne Marianna Palace Hotel 4*
🍱Vaktet All Inclusive

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Vera akoma nuk ka mbaruar,ndaj ju sjellim kete oferte fantakstike per te shijuar rivieren e mrekulleshme te 🌙MALTES ,vetem per 🎁439 EUR /Person
Ne datat : 25-28 Gusht
Perfshin : ✈️Fluturim vatje-ardhje nga Shkupi
🏡Hotel The Waterfront Hotel-4* ne HALFBOARD
🍺Rezervoni tani me ne dhe perfitoni > trasnferten private me VETURE ( aeroport-hotel-aeroport)

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Pershendetje miq, 🙂
Jeni ende ne kohe per te mbyllur pushimet tuaja ne plazh dhe veshtire te gjeni nje mundesi me te mire se kjo: fluturim + akomodimi ne nje hotel fantastik ne
💕KRETE 💕per plot 6 nete per vetem 680 euro
💥DT: 30 gusht-5 shtator!Perfshihen ne cmim:
☀️Fluturim vajtje-ardhje
☀️6 net akomodim ne CHRYSALIS HOTEL 4*
☕️Mengjes I perfshire ne hotel
🍕Darka e perfshire ne hotel
🤠MOMENTI JUAJ ESHTE TANI!!!

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

💥BODRUM SPECIAL DISCOUNT -> 40% FLIGHT+HOTEL PACKAGE ( ALL INCLUSIVE ) 25-31 GUSHT

👉Cmimet e meposhtme perfshijne Fluturim+Hotel
🏡Thor by Alkoclar Exclusive Bodrum-Ultra All Inclusive 5*🎁845 EUR/ person
🏡Royal Asarlik Beach Hotel - Ultra All Inclusive 5* 🎁699 EUR /PERSON
🏡Armonia Holiday Village & Spa- Ultra All Inclusive 5*🎁619 EUR /person
🏡Royal Arena Resort- All Inclusive 5*🎁689 EUR /persona
🏡Goddess of Bodrum Hotel Isis- All Inclusive 5*🎁829 EUR /person
🏡La Blanche Resort & Spa- Ultra All Inclusive 5*🎁899 EUR/person

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Pershendetje miq,😍
Pakete turistike per PALMA DE MALLORCA, destinacion fantastik per te shijuar jo vetem plazhin por edhe atmosferen unike te qyteteve Spanjolle: Fluturim + Hotel per 885 euro/personi💣💣DT: 4-9 SHTATOR
✈️Fluturim vajtje-ardhje
🏡5 net qendrim ne Roc Leo Hotel 4
🍲Mengjes I perfshire ne hotel
🍱Darka e perfshire ne hotel

MOMENTI JUAJ ESHTE TANI!!!

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, Nisja më 5, 6, 12, 13, 19 dhe 20 Maj.

Weekend All Inclusive në Budva, 3 Ditë €90, Nisja më 5, 12 dhe 19 Maj.

PROGRAMI 2 DITOR:

Mali I Zi
Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 1 natë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Shtesë për Transportin me Autobus €15.

PROGRAMI 3 DITOR:

Mali I Zi
Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi në Hotel. All Inclusive në Hotel. Fjetje.

Dita e Dytë, All Inclusive në Hotel. Fjetje

Dita e Tretë, All Inclusive në Hotel. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Shtesë për Transportin me Autobus €15.

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

SuperOfertë - Dubai, 5 Ditë €469 dhe 8 Ditë €565, Nisje më 4, 11 dhe 18 Maj.

Vizitohet Dubai.
Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai,
Fjetje 4 Netë në Hotel,
Shëtitje Panoramike në Dubai,
Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Emiratet Arabe
PROGRAMI 4 NETE/5 DITE
Nisje më 4 dhe 11 Maj

Dita e Parë: Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05. Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai - Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05.

PROGRAMI 7 NETE/8 DITE
Nisje më 4, 11 dhe 18 Maj

Dita e Parë: Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05. Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tetë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai - Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05.

Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Shtesë për Vizë në Dubai €80

Eksursioet Opsionale:
- Vizitë në Abu Dhabi, Drekë dhe Pije €80
- Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë €60
- Shëtitje dhe Darkë me Kroçiere Dhow €60
- Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa €70
- Dubai Miracle Garden €50
- Tur i Old Bazar €50

Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:
- Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai,
- Assistencë në Aeroportin e Dubait.
- Fjetje 4 Netë në Hotel sipas zgjedhjes,
- Mëngjeset në Hotele,
- Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai.
- Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Nuk janë përfshirë:
- Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.
- Ekskursionet janë opsionale.
- Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Verë në Amsterdam, 4 Ditë Ishte €399 - Bëhet €359, Nisje më 9 Qershor.
Zbritje €40 për Rezervime deri më 30 Prill.

Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë.
Fjetje 3 netë në Amsterdam.
Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus,
Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

PROGRAMI:

Dita e Parë, 9 Qershor 2017: Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 21.20 Mbrritja në Amsterdam në orën 24.10. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 10 Qershor 2017: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Shesh*t Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

Dita e Tretë, 11 Qershor 2017: Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

Dita e Katërt, 12 Qershor 2017: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Kopshtin e Famshëm të Luleve në Keukenhoff. Transferimi për në Aeroportin e Amsterdamit. Fluturimi direkt për në Tiranë. Nisja në orën 18.00. Mbrritja në Tiranë në orën 20.40.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Nje oferte qe sduhet humbur  Nje jave e plote pushime All inclusive

Brigjet spanjolle jane gjithmone zgjedhja perfekte per veren. Prandaj ne ju sjellim nje super oferte per PALMA DE MALLORCA:

Dt: 03 – 08 QERSHOR

#Itali-Shqiperi🇮🇹⚽️🇦🇱....Nese prisnit nje okazion dhe ish*t ne medyshje per te pare sfiden e radhes te skuadres tone kuqezi,Hermes Lines vjen prane jush me kete superoferte per transportin tuaj,deri ne qytetin ku zhvillohet ky eveniment.Nxitoni te prenotoni! 🚍 Jemi agjencia kryesore ne Durres qe perfaqesojme linjen e kompanise Hermes Lines qe ofron transport nderkombetar Shqiperi-Itali-Shqiperi ne rruge detare nga Durresi,Vlora dhe me rruge tokesore nga Kroacia!

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Relaks ne #VIENE?
Cmimi momental : 280 €/P
💟13--16 Mars, 3 nete/ 4 dite qendrimi💟

👍Te perfshria ne cmim :
🌷Bileta avionit vajte-ardhje nga Tirana
🌷Akomodimi ne Hotel per 3 nete qendrimi ( Graf Stadion Hotel 3*)
🌷Mengjeset
•••••••••••••••••••••••••••••
OPSIONALE:
- Transfertat aeroport hotel dhe anasjelltas
- Guida vendase

⛔️Te paperfshira
Cdo gje qe nuk eshte permendur ne Seksionin Te Perfshira
💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

⚽️Ndeshja ITALI🇮🇹 -SHQIPERI🇦🇱 -24 Mars per vetem 💶460 Euro😮

👍Te perfshira:
🛫Bileta e Avionit Tirane - Palermo - Tirane
🚌Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
😴Akomodimi 1 nate ne Hotel 4* me mengjes te Perfshire
👣Shoqerues nga Tirana gjate gjithe udhetimit
⚽️Bileta e ndeshjes e perfshire ne cmim
🚌Transferta Hotel - Stadium - Hotel


⛔️Te paperfshira
Cdo gje qe nuk eshte permendur ne Seksionin Te Perfshira

💌Kontakt: [email protected]
📲Mob:+355 69 20 79 766
💻Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
📍Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

#Pranverë me "ODIS TRAVEL"

🌺Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 9 Mars

🌺Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €399, Nisja më 12 Maj

🌺Pranverë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisja më 10 Mars

🌺Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €399, Nisja më 2 Mars

🌺Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 17 Mars

🌺Eurovision dhe Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €549, Nisja më 24 Maj

🌺Pranverë në Rusi dhe Balltik, 8 Ditë €889, Nisja më 10 Maj

🌺Netët e Bardha në Rusi,6 Ditë €699, Nisja më 20 Qershor

🌺Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €599, Nisja më 19 Maj

🌺Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 16 Prill

🌺Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, 4 Ditë €319, Nisja më 9 Prill

🌺Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisja më 30 Prill

🌺Pranverë në Paris, 7 ditë €349, Nisja më 3 Mars

🌺Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €359, Nisja më 7 Mars

🌺Pranverë në Pragë, 7 Ditë €329 ose 7 Ditë €239, Nisja më 3 Mars

🌺Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 5 Ditë €259, Nisja më 10 Mars

🌺Pranverë në Selanik Stamboll, Sofje, 5 Ditë € 169, Nisja më 8 Mars

🌺Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 5 Ditë €339, Nisja më 23 Mars

🎀 Kontakt: [email protected]
Mob:+355 69 20 79 766
Per me teper:Inbox ose Skype:odis.travel
Adresa:Lgj nr 4,brenda stacionit te trenit(ngjitur me Raifaisen Bank),Durres.
Menyrat e pageses:
Ne te gjithe Shqiperine nepermjet Credins Bank
Nga cdo vend i Europes pagesa behet nepermjet Western Union ose Money Gram.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durazzo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Lgj Nr.4,Rr."Deshmoret",brenda Shesh*t Tek Stacioni I Trenit,Durres
Durazzo
2000
Other Tour Agencies in Durazzo (show all)
RIVA Travel RIVA Travel
L.4 Rruga SKENDERBEJ
Durazzo

Auto Transport  Itali-Shqiperi AT Auto Transport Itali-Shqiperi AT
RR. Pavarsia
Durazzo

Transport automjetesh Itali-Shqiperi

FUFI Travel FUFI Travel
Durazzo, 2001

Vacanze in Albania / Vacation in Albania Vacanze in Albania / Vacation in Albania
Bulevard
Durazzo, 2001

Questa pagina è stata creata per organizzare le vostre vacanze in Albania. Voi scegliete le date, al resto ci pensiamo noi.Saranno indimenticabili.

Drago Tours Drago Tours
Prane Stacionit Te Trenit
Durazzo, 2006

Bileta Trageti,Avioni,Autobizi,Asucuracione te ndryshme

Seatrade Travel Agency Seatrade Travel Agency
Rruga Skenderbej, L 4, Durres, Tek Hyrja E Pasagjereve Te Tragetit...
Durazzo, 2001

Genius Mind Genius Mind
L.12 RR.DESHMORET
Durazzo, 2000

KALEMI TRAVEL KALEMI TRAVEL
Durres
Durazzo