PORT VIEW Agency

BILETA TRAGETI BILETA AVIONI PAKETA TURISTIKE

PORT VIEW Agency

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Morning from Melas 🤗🤗

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Photos from PORT VIEW Agency's post

Riolavitas

Photos from PORT VIEW Agency's post

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më 30, 31 Mars, 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21 Prill.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 1 natë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

Shtesë për Transportin me Autobus €15.

Pranverë në Vjenë, 3 Ditë €299, 4 Ditë €329
Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 08:15 - Mbrritje në Vjenë më 09:50. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 06:05 - Mbrritje më 07:45. Kthimi me Autobus për në Tiranë.

Nisja më 30 Prill

Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 08:15 - Mbrritje në Vjenë më 09:50. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 06:05 - Mbrritje më 07:45. Kthimi me Autobus për në Tiranë.

Nisja më 6 Prill

Me Shume Detaje: Pagesa përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume

Pranverë në Pragë, 5 Ditë €349

Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 21:35 - Mbrritje më 23:00. Transfertë Aeroporti i Budapestit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Pragë. Ndalesë dhe Vizitë panoramike në Bratisllave. Vazhdimi i udhëtimit për në Pragë. Sistemim dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Lagjia Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet shesh*t të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i Vjeter me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike,kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme.
Opsionale: Pasdite, Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t.
Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitohen: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë.
Nga ora 13.00 Nisje direkt per Budapest. Udhëtimi zgjat rreth 7 orë. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritje ne Budapest. Sistemim dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit te Budapestit. Transferta për në Aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25. - Mbrritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri.

Nisja më 9 Prill

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje - ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.
OPSIONALE: Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. - €18

Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 469

Dita e Parë: Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Magnifica. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe Transfertat me autobus..
2. Akomodim në hotel 3 yje për 2 natë qëndrimi dhe 3 netë në Kroçieren MSC Magnifica .
3. Mëngjesin në Hotel dhe Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
4. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Taksat Portuale dhe Shtesa për Karburantin.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.
3. Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme
4. Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Kujdes:
- Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.
- Në zbritje në Marsejë dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79
Greqi
Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më çdo të Premte në Prill dhe Maj.

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S dhe Messonghi Beach 3*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..

🌺 4 Dite ne Berlin , 159 eur🌺
10-13 Maj

Ne cmim perfshihen :
🎯Bileta e avionit vajtje ardhje nga Prishtina
🎯Akomodimi ne hotel me 3*
🎯Mengjeset e perfshira
🎯10 kg cante dore

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë €239

nga 04/04/2019 në 07/04/2019i


1. Turqi
Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 16.05. Mbërritja në Stamboll në 18.45. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite shkohet në Qendrën e Vjetër Tregtare Kapili Carshi.
Pasdite, OPSIONALE:Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 10.05. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 11.05.

Nisja më çdo të Enjte dhe të Premte në Prill dhe Maj.

Kujdes:
Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

OPSIONALE:
1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
2. Shtesë për Darkë €25 për 3 netë.

Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749
nga 18/06/2019 në 23/06/2019

Rusi
Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Tivatit në Mal të Zi. Fluturimi direkt Tivat - Shën Petersburg. Nisja nga Tivati në orën 11.10, Mbrritja në Shën Petersburg në orën 15.30 me orën Ruse. Fillimisht do të fillojmë me një guidë panoramike të qytetit për t'u njohur me qytetin Rus që u krijuar për t'u bërë kryeqytet i Rusisë nga Pjetri i madh. Ku fillimihst do të vizitohet Moskoski Vorata, harku i triumfit në rrugës që historikisht ka lidhur dy kryeqytet Ruse. Do vazhdojmë vizitën në Bulevardin Kryesor i qytetit Nevski Prospekt dhe më vonë tek Fortesa e Pjetrit dhe e Palit si dhe Katedralen qe gjendet në atë ishull. Do të vazhdojë shëtitja dhe guida tek Kollona Rostal, Kaloresi Prej Bronzi si dhe në fund Katedralja më e bukur e Shën Petersburgut, ajo e Shpëtimtarit tonë që derdhi gjak. Transferimi në Hotel në Shën Petersburg. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Vizita e parë e mëngjesit do të fillojë me Katedralet e mrekullueshme Navale të Shën Nikollës dhe pastaj do të vazhdojmë tek Muzeu Rus in Shën Petersburgut. Ne mesditë do të vizitohet Pallati Yusupov në Lumin Moika. Pasite do të vizitohet Pallati i veçantë i Rusisë Peterhof si dhe kopshtet e jashtëzakoshme të tij. Gjatë darkës do të vizitohet edhe Katedralja madhështore e Shën Isakut. Transferimi në hotel. Darka e lirë.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Dita e fundit do të vazhdojë me një vititë panoramike tek Katedralja Smolny dhe më vonë do të vizitohet një nga Pallatet më te veçantë në të Shën Petersburgu, Pallati Pavlovsk. Gjatë mesditës do të vizitohet një prej pallateve më të bukura në Rusisë, Pallati i Shën Katerinës. Gjatë pasdites do të vizitohet Muzeu më i rendësishëm i Rusisë me fame botërore Muzeu i Artit Hermitazh. Darkën do ta kalojmë tek Qëndra tregtrare Galerija. Gjatë orës 23.48 do të nisemi me trenin Grand Express Lux për në Moskë. Akomodimi në tren në kabina 4-she ose 2-she, te cilat kanë një pagesë shtesë.

Dita e Katërt: Mëngjesi në tren. Mbërritje në Moskë rreth orës 8.40. Do të fillojmë vizitën e Moskës me një vizitë tek zona ku gjendet universiteti i Moskës Lomonosov, në një kodër ku do të duket i gjithë qyteti i Moskës. Vazhdojmë shëtijen në kodrën Poklonnaya si dhe harkun e triumfit të qytetit. Më pas do vizitojmë Kështjellën Kolomenskoye. Gjatë pasdites do të shkojmë tek Galeria Tetyakov edhe më vonë tek Parku Gorki. Vazhdimi do të jetë tek Parku i monumenteve të rëna. Transferimi në hotel në Moskë. Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Vizita do të vazhdojë tek Sheshi më i famshëm i Rusisë, Sheshi i Kuq, ku do të vizitohen Katedralja e Shën Vasilit, Muzeu i Kremlinit dhe Parzmoreve, Kompleksi i Katedraleve, Kopshti i Aleksandrit, Monumenti i Ushtarit të Panjohur, Teatri me i famshëm në botë i baletit Balshoi. Gjatë pasdites do të vizitohet Pallati Kuskovo. Në fund do shkohet tek Kulla më e lartë e qytetit, e cila ka qënë kulla më e lartë në botë, Kulla Ostankino. Kthimi në hotel, darka e lirë.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Të lire deri në Transferimin për në Aeroportin Domodedovo. Udhëtim me avion nga Moska për në Podgoricë. Nisja në orën 14.20. Mbërritja në Podgoricë në orën 16:40. Transferimi me autobus nga Podgorica për në Tiranë.

Nisja më 18 Qershor

Opsionale:

1. Paketa e lehtë prej 100 Euro për person përfshin vizitat në:

a. Shën Petersburg:
- Muzeu Hermitazh;
- Pallati Peterhof;
- Pallati i Katerines;

a. Moskë:
- Muzeu i Kremlinit edhe i Parzmoreve;
- Muzeu Kombetar Tetryakov;
- Katedralja e Shen Vasilit;

2. Paketa e plotë prej 190 Euro për person përfshinë vizitat brenda në monumentet si:

a. Shën Petersburg:
- Fortesa e Shën Pjetrit edhe e Palit;
- Kisha e Zotit Shpëtimtar që derdhi gjakun e tij;
- Pallati Yusupov;
- Katedralja e Shën Isakut;
- Muzeun Hermitazh;
- Pallati Pavlovsk;
- Pallati Peterhof;
- Pallati i Katerinës;

b. Moskë:
- Muzeu i Kremlinit edhe i Parzmoreve;
- Kompleksi i Katedraleve në Kremlin;
- Katedralja e Shën Vasilit;
- Pallati Kuskovo;
- Galeria Shtetërore Tretyakov;
- Parku Kolomenskoye;
- Kulla Ostankino;

3. Shtesa për Kabinë 2-she (Klasi A) në Trenin Grand Express Lux kushton 55 Euro për person. Nqs kërkoni kabina dyshe në First Class, do te konfirmohen vetëm nqs ka disponibilitet treni atëhere kur ju do bëni kërkesën.

Me Shume Detaje: Me Shume Detaje: Në pagesë 749 Euro janë përfshirë:
- Fluturimi vajtje – ardhje me avion Tivat - Shën Petersburg dhe Moskë - Podgoricë.
- Transferimi me autobus nga Tirana në Tivat dhe Podgoricë - Tiranë.
- Akomodimi në hotele.
- Tranporti nga Shën Petersburgu në Moskë me trenin Grand Express Lux në kabina 4-she.
- Mëngjeset per te gjitha ditët e qëndrimit në hotelet dhe në tren.
- Shoqërues shqiptar gjate gjithë kohës.
- Shëtitjet me autobus në dispozicion sipas programit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Pagesa e vizës prej 70 Euro.
- Siguracioni i udhëtimit për shëndetin.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durazzo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Perballe Terminalit Durres (PORT)
Durrës
Other Cruise Agencies in Durrës (show all)
Time Travel & Tours Durres Time Travel & Tours Durres
Rruga Vllazerimi
Durrës, 2006

Time Travel & Tours ofron: Bileta :Avioni,Trageti,Autobusi Paketa Turistike Siguracione: Makine , Shendeti Pagesen e gjobave te makinave

Tuttomondo Travel & Eni Rental Tuttomondo Travel & Eni Rental
Sheshi Liria
Durrës, 2001

Agjensi KEESI Agjensi KEESI
Rruga Iljaz Rreka
Durrës, 2001

/