Albania Travel Group

Mireserdhet ne faqen zyrtare te Albania Travel Group.

Shen Valentini ne Opati v cmimi per person 539,00 nisja me 12/02/2015 qendrimi 4 dite HB!

Vjeshtë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 27 Nëntor.
Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 Netë në Dubai.
Çmimi përfshin: Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Dubai - Shkup, Fjetje në Hotel 3*, me mëngjese, Transfertat dhe Shëtitjet.

Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë - €499, Nisja më 28 Nëntor.
Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje në Amsterdam. Fluturimi direkt me avion Tiranë - Bruksel.

Vjeshtë në Sofje, 3 Ditë €89
Nisje më 28 Nëntor.

Vjeshtë në Zyrih - Gjenevë, 5 Ditë €499, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohen Zyrih, Gjenevë, Lucernë, Lozanë.
Fjetje: 2 netë në Zyrih dhe 2 netë në Gjenevë.
Fluturimi Tiranë - Milano dhe Bergamo - Tiranë.

Vjeshtë në Pragë dhe Karlovy Vary, 7 Ditë €329, Nisje më 25 Nëntor.
Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë.
Fjetje: 3 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.

Vjeshtë në Dubrovnik, 3 Ditë €79, Nisja më 28 Nëntor.
Vizitohet: Dubrovnik.
Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel 3* në Dubrovnik.
Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.

Vjeshtë në Romë - Firence, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor.
Vizitohen: Romë, Pisa dhe Firence.
Fjetje në Romë 2 netë dhe 1 natë në Firence. Fluturimi me avion Tiranë - Pisa dhe Romë - Tiranë.
Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Avion, Fjetje në Hotel me mëngjes, Transfertat dhe Shëtitjet.

Vjeshtë në Korfuz, 3 Ditë €89, Nisja më 28 Nëntor.
Vizitohen: Korfuz.
Fjetje 2 netë në Hotel 3* me Mëngjes në Korfuz.
Udhëtimi me Autobus dhe Traget dhe Shoqërues Shqiptar

Vjeshtë në Stamboll dhe Selanik, 5 Ditë €189, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohen: Stamboll dhe Selanik.
Fjetje: 3 netë fjetje në Stamboll dhe 1 natë fjejte në Selanik.
Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar.

Vjeshtë në Moskë, 5 Ditë €549, Nisje më 28 Nëntor.
Vizitohet: Moskë.
Fjetje: 4 netë në Moskë.
Transferim me autobus Tiranë - Tivat dhe Podgoricë - Tiranë dhe Fluturim direkt Tivat - Moskë dhe Moskë - Podgoricë.

Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €89, Nisja më 28 Nëntor.
Vizitohen: Selanik.
Fjetje dhe Mëngjese për 2 Netë në Hotel 3* në Selanik.
Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit

Vjeshtë në Barcelonë, Marsejë, Nisë, 5 Ditë €499, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohen: - Vizitohen: Barcelonë, Marsejë dhe Nisë.
Fjetje 2 netë në Barcelonë, 1 natë në Marsejë dhe 1 natë në Nisë. Fluturimi Tiranë - Milano, Bergamo - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me autobus dhe Shoqërues.

Vjeshtë në Paris, 7 Ditë €349, Nisja më 25 Nëntor.
Vizitohen: Paris në Francë. Fjetje: 3 netë në Paris, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste.
Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Paris - Milano - Trieste - Tiranë.

Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €65, Nisje më 28 Nëntor.
Vizitohen: Ulqin, Budva, Kotorr.
Fjetje, Mëngjese dhe Darkë për 2 Netë në Hotel 4* në Ulqin.
Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar.

Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €259, Nisja 20 Nëntor.
Vizitohet: Stamboll.
Fjetje: 3 netë në Stamboll.
Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë.

Vjeshtë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €279, Nisja më 26 Nëntor.
Vizita në Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë.
Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd.
Udhëtimi me autobus.

Vjeshtë në Pragë, 4 Ditë €379, Nisje më 27 Nëntor.
Vizitohet: Pragë.
Fjetje: 3 netë në Pragë.
Fluturimi me avion Tiranë - Pragë - Tiranë.

Vjeshtë në Moskë, 5 Ditë €549, Nisje më 28 Nëntor.
Vizitohet: Moskë.
Fjetje: 4 netë në Moskë.
Transferim me autobus Tiranë - Tivat dhe Podgoricë - Tiranë dhe Fluturim direkt Tivat - Moskë dhe Moskë - Podgoricë.

Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €259, Nisja 13 Nëntor.
Vizitohet: Stamboll.
Fjetje: 3 netë në Stamboll.
Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë.

Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €65, Nisje 31 Tetor.
Vjeshtë në Ulqin, 3 Ditë €65, Nisje 31 Tetor.
Vizitohen: Ulqin, Budva, Kotorr. Fjetje 2 Netë në Ulqin.
Çmimi përfshin: Vajtje-Ardhje me Autobuz, Fjetje në Hotel me 4 yje, me mëngjes dhe Darkë, Transfertat dhe Shëtitjet.

Timeline Photos

Vjeshtë në Ulqin,
3 Ditë €65 Nisje 10 Tetor

Timeline Photos

All Inclusive Vjeshtë në Budva,
3 Ditë €69, Nisja më 10 Tetor.

Vjeshtë në Amsterdam, 4 Ditë - €499,
Nisja më 24 tetor.

* SUPER OFERTE * COSTA CELEBRATION - 449 EURO (14 NETE)

Vjeshtë në Barcelonë, Marsejë, Nisë, 5 Ditë €499,
Nisja më 29 Tetor.

Vjeshtë në Strugë, 3 Ditë €59, Nisje më 17 Tetor.

Vjeshtë në Korfuz,
3 Ditë €89, Nisja më 17 Tetor.

Vjeshtë në Selanik, 3 Ditë €89, Nisja më 17 Tetor.
Vizitohen: Selanik. Fjetje 2 Netë në Selanik.
Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me Autobuz, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me 3 yje me Mëngjese.

Ture ne Greqi-Selanik-3 dite
Vetem 125 euro per person
Transporti :Autobus

Ture ne Slloveni-Lubjane-Budapest-Vjena
6 dite vetem 695 euro
Transporti:Avion,Autobus

Ture ne Turqi Stamboll-4dite
Vetem 295 euro per person
Transporti:Avion,Autobus

Ture ne Itali Rome-3 dite
Vetem 349 euro per person
Transporti:Avion

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durazzo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Rruga Aleksander Goga
Durazzo
2001
Other Travel Agencies in Durazzo (show all)
Vacanze in Albania / Vacation in Albania Vacanze in Albania / Vacation in Albania
Bulevard
Durazzo, 2001

Questa pagina è stata creata per organizzare le vostre vacanze in Albania. Voi scegliete le date, al resto ci pensiamo noi. Saranno indimenticabili.

Time Travel Time Travel
Rruga Andon Naci, Lagja 17, Hyrja E Durresit, Ngjitur Me Karburant Kastrati.
Durazzo

Lagja 17, Hyrja e Durresit, Ngjitur me karburant Kastrati.

SIBEL Agency SIBEL Agency
LGJ NR 4 RRUGA EGNATIA DURRES
Durazzo, ALBANIA

Sibel Agency Ju Ofron Sherbim Online Ne 365 Dite Te Vitit.

Celmanaj Travel & Tours Celmanaj Travel & Tours
Rruga Vath Turja
Durazzo, 2001