Divjaka, Divjakë Video May 9, 2019, 12:30pm

Videos by Divjaka in Divjakë. Lajme - Kurjozitete - Humor - Fotografi - Video -Reklama . Pëlqeni faqen për info e fundit nga Divjaka.

Live

Click to enable sound

Other Divjaka videos

Babunjë

Live park Divjakë, panairi ushqimeve tradicionale të zonës

Edhe thoni që nuk jemi vënd përrallor 😍😍😍😍😍

#Park #kombëtar #Divjakë

Spot i realizuar nga Mango Photography ( Kastriot Mango )

Live

Live Kulla
Live Kulla 360*

Live bregdet

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Hajde peshk 🐠 hajdeee 😂😂😂😂

Anti Stres 😂😂😂😂😂😂😂

Ashensor për macen 😸 😂😂😂

Ditë pazari

Direkt qendër

Tag gomarin 😂😂😂😂😂😂😂😂

Direkt park kombëtar

Direkt bregdet

Direkt qendër

Vap e madhe 😂😂😂😂😂😂

Me lot 😂😂😂😂😂😂😂

Hajde për plazh se u mbush 😂😂😂😂 Dale se qenka liruar kandelja 😂😂

Shyqyr që po bije shi se ngeli pa lar makina . #tag shokun/shoqen që pret gjithmon të bjer shi 😁😂😂

#Stop #Policia Ku e ke rripin 😂😂😂😂

Ja kështu futen mobiljet në shtëpi ,nëse jetoni në pallat . 😂😂😂😂

Shtypi i ditës

Dyshe myzeqare . Grupi urës vajgurore.

Vallja e ngjalës . Ansambli Fier-Shegan

Live rezervuari

Live rezervuari

U ngrita me natë Sotir Boci & Vasil Gjini
U ngrita me natë Sotir Boci & Vasil Gjini. Kjo kenge eshte kenduar ne Festivalin Folklorik Kombetar GJirokaster 1983. Eshte zgjedhur ne kenget me te mira te Festivalit dhe interpretohet ne Pallatin e Sportit Tirane.

Vap e madhe 😂 .... Jo po do rri ti fus dru një e nga një 😂😂

Ja kështu punohet bukur 😉😉😊

Mendimi juaj 🙄🙄🤔🤔 Mos kalo më nga lagjia ime 🤔🤔😱😱

Mirmëngjes 😂😂😂😂

Titujt kryesor të disa prej gazetave për sot

#happy #new #year

Gëzuar Festat 😂😂😘😍

Jovan Mino
Jovan Mino Myzeqare shtruar 😊

About   Privacy   Login