Divjaka, Divjakë Video June 1, 2019, 8:02am

Videos by Divjaka in Divjakë. Lajme - Kurjozitete - Humor - Fotografi - Video -Reklama . Pëlqeni faqen për info e fundit nga Divjaka.

Live park Divjakë, panairi ushqimeve tradicionale të zonës

Click to enable sound

Other Divjaka videos

Babunjë

Live park Divjakë, panairi ushqimeve tradicionale të zonës

Edhe thoni që nuk jemi vënd përrallor 😍😍😍😍😍

#Park #kombëtar #Divjakë

Spot i realizuar nga Mango Photography ( Kastriot Mango )

Live

Live Kulla
Live Kulla 360*

Live bregdet

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Hajde peshk 🐠 hajdeee 😂😂😂😂

Anti Stres 😂😂😂😂😂😂😂

Ashensor për macen 😸 😂😂😂

Ditë pazari

Direkt qendër

Tag gomarin 😂😂😂😂😂😂😂😂

Direkt park kombëtar

Direkt bregdet

Direkt qendër

Vap e madhe 😂😂😂😂😂😂

Me lot 😂😂😂😂😂😂😂

Hajde për plazh se u mbush 😂😂😂😂 Dale se qenka liruar kandelja 😂😂

Shyqyr që po bije shi se ngeli pa lar makina . #tag shokun/shoqen që pret gjithmon të bjer shi 😁😂😂

#Stop #Policia Ku e ke rripin 😂😂😂😂

Ja kështu futen mobiljet në shtëpi ,nëse jetoni në pallat . 😂😂😂😂

Shtypi i ditës

Dyshe myzeqare . Grupi urës vajgurore.

Vallja e ngjalës . Ansambli Fier-Shegan

Live rezervuari

Live rezervuari

U ngrita me natë Sotir Boci & Vasil Gjini
U ngrita me natë Sotir Boci & Vasil Gjini. Kjo kenge eshte kenduar ne Festivalin Folklorik Kombetar GJirokaster 1983. Eshte zgjedhur ne kenget me te mira te Festivalit dhe interpretohet ne Pallatin e Sportit Tirane.

Vap e madhe 😂 .... Jo po do rri ti fus dru një e nga një 😂😂

Ja kështu punohet bukur 😉😉😊

Mendimi juaj 🙄🙄🤔🤔 Mos kalo më nga lagjia ime 🤔🤔😱😱

Mirmëngjes 😂😂😂😂

Titujt kryesor të disa prej gazetave për sot

#happy #new #year

Gëzuar Festat 😂😂😘😍

Jovan Mino
Jovan Mino Myzeqare shtruar 😊

About   Privacy   Login