Divjaka

Lajme - Kurjozitete - Humor - Fotografi - Video -Reklama .
Pëlqeni faqen për info e fundit nga Divjaka.

Lajme - Kurjozitete - Humor - Fotografi - Video -Reklama .
Pëlqeni faqen për info e fundit nga Divjaka.

Mission: iNSTALO QYTETIN http://d2wuvg8krwnvon.cloudfront.net/appfile/ad8838e56e73.apk

😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Divjakë 06/04/2019 © 😍
Gjeni cila rrugë është !? 😉
Pëlqeje & Shpërndaje 😍😍

Mango Photography

Kisha e Shën Marisë 🙏🙏💖💖 - Divjakë qendër 🇦🇱📸©
Pëlqeje & Shpërndaje 🙏💖

Bashkia Divjake

Pas një periudhe kohe rruga në hyrje të fashatit Grabian në Njësinë Administrative me të njëjtin emër do të ketë nje pamje krejt ndryshe. Pasi janë pastruar kanalet në anë të rrugës në hyrje të Grabianit Bashkia Divjake ka menduar të investojë për të ndryshuar pamjen kesaj rruge. Pasi është rehabilituar bankina anash rrugës duke e mbushur me dhe për ta niveluar janë mbjellë rreth 250 pemë të llojit frashër dhe rreth 200 pisha. Të gjitha pemët më pas janë rrethuar dhe lyer me gëlqere.

alpenews.al

TRANSFORMIMI RRËNJËSOR I DIVJAKËS/ "Mbretëria" natyrore potencial i turizmit shqiptar (PAMJET)

Fredi Kokoneshi 👏👏🙏

alpenews.al Divjaka, qyteza në Shqipërinë e mesme është sot një nga parqet natyrore më të vizituara për turizmin detar, natyror, atë të vëzhgimit të shpendëve ujorë dhe kulinarinë me bazë prodhimet e detit si dhe perimet bio të fushave të saj. Por krahas natyrës edhe qyteti është transform...

Poliklinika Divjakë

Për çdo rast urgjent kontaktoni
Numër urgjence 035410800 & 112 ose 127

🙏😍😍😍😍😍😍🙏

Kisha e Shën Marisë 🙏🙏💖💖 - Divjakë qendër 🇦🇱📸©
Pëlqeje & Shpërndaje 🙏💖

Poliklinika Divjakë

Numra urgjence 035410800

Poliklinika Divjakë

NJOFTIM:
Ju njoftojmë se ditën e djelë dt/07-04-2019
Stafi i poliklinikës do të jetë në shërbimin tuaj për kryerjen e check up falas .
Orari 08:30 me 11:30
I vijm në ndihmë popullit ti gjendemi pran për ditën botërore të shëndetit publik.

Bashkia Divjake

Shtrirja e rrjetit të ujsjellësit në Bashkinë Divjakë ka përfshirë për herë të parë edhe fshatin Senëz në Njësinë Administrative Gradishtë. Vazhdon puna për të futur ujin e pijshëm në cdo shtëpi dhe angazhimi i bashkisë për të përfshirë cdo familje në territorin e saj vijon me ritme të kënaqshme. Një problem tjetër që ka munduar prej kohësh këtë zonë ka qenë edhe furnizimi me energji elektrike. Tashmë edhe ky problem po zgjidhet, po vendosen shtylla te reja,kabinë elektrike e re,linjë e re me kabull abc. Në këtë mënyre po zgjidhet jo vetëm furnizimi me energji i familjeve por edhe i serave të cilat janë burim i rëndësishëm të ardhurash për fermerët e kësaj zone.

Ditë pazari

Bashkia Divjake

Korie, Njësia Administrative Gradishtë, investime në sistemimin dhe reahabilitimin me çakull e të gjitha rrugëve të lagjeve si dhe rrugës bujqësore.
Janë pothuajse në përfundim punimet për të rehabilituar të gjitha rrugët e lagjeve në fshatin Korie. Përveç rrugëve të lagjeve po rehabilitohet edhe rruga bujqësore e cila do tu lehtësoje fermerëve lëvizjen për të kryer të gjitha llojet e shërbimeve në parcelat e tyre.

vendime.al

vendime.al | 2019

vendime.al Vendim I KESHILLIT BASHKIAK DIVJAKE NR.17 DATE 20.02.2019 By bashkia divjake On 01/03/2019 · Add Comment · In 2019, DIVJAKE VENDIME TE KESHILLIT BASHKIAK PER NJE NDRYSHM NE VENDIMIN NR.95, DATE 20.11.2018 "PER MIRATIMIN E NUMRIT TE PUNONJESVE TE BASHKISE, INSTITUCIONEVE NE VARTESI, TE NJESIVE ADMI...

😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏

Shkolla fillore & kopështi Divjakë 🇦🇱📸©

[04/02/19]   😍😍😍😍😍😍

Bashkia Divjake

Vijon puna për rikonstruksionin e kopshtit në Goriçaj. Aktualisht rreth 20 fëmijë të këtijë kopshti deri në përfundim të rikonstruksionit të plotë do të vazhdojnë edukimin në një ambjent me qera të siguruar nga bashkia.
Gjithashtu në Goriçaj në rrugën kryesore në hyrje të fshatit janë mbjellë rreth 130 rrënjë pemë të llojit frashër. Pemët janë mbjellë në të dyja anët e rrugës, janë rrethuar dhe janë lyer me gelqere.

Mango Photography

Beach road Divjaka 🇦🇱📸✅©

[04/01/19]   🇦🇱😍😍😍😍😍😍🇦🇱

Mango Photography

Park kombëtar Divjakë-Karavasta 🇦🇱📸✅

Bashkia Divjake

Një tjetër investim i rëndësishëm do ti shërbejë zhvillimit të zonës së Divjakës. Ka filluar të marë formë investimi i mundësuar nga AICS (Agjensia e kooperimit Italian per zhvillim). “Urban Lab” Laboratori Urban për zhvillimin territorial në Bashkinë Divjakë do të jetë një objekt multifunksional i cili do të menaxhohet nga të rinj e të reja të Bashkisë Divjakë. Urbanlab do të ofrojë një larmishmëri shërbimesh duke filluar nga projekte urbane të studiuesve vendas dhe të huaj. Do të kryhen studime dhe shërbime në mbështetje të turizmit familjar,ekoturizmit,agrobizneseve etj. Natyrisht fokusi kryesor do të jetë mbështetja në profilin bujqësor e cila konsiston në analizat e tokës,ujit,produkteve të ndryshme bujqësore si dhe identifikimi dhe certifikimi i prodhimeve të zonës dhe pregatitja e tyre për tregun vendas dhe atë ndërkombëtar.

😂😂😂😂😂😂
Po ju a e ndërruat orën 😂😂😂😂

Mango Photography

Mëngjes në Divjakë
06:35 am

Mango Photography

Divjaka national Park 🇦🇱📸©

Mango Photography

Ditë pranverore në park- me aktivitete kulturore artistike.
Pamje në pak sekonda .

Shëtitore Divjakë-Park 🇦🇱📸©

Kulla 360°

Mango Photography

Divjaka #national #Park 🇦🇱📸©

Mango Photography

Ditë pranverore në park- me aktivitete kulturore artistike.
Pamje në pak sekonda .

Mango Photography

Divjaka national Park 🇦🇱📸©

Bashkia Divjake

Edhe këtë vit u mbajt takimi i rradhës i Bashkisë Divjakë me aktorët kryesorë të përfshirë në luftën kundër kultivimit të lëndëve narkotike. Kryetari i Bashkisë Z.Fredi Kokoneshi së bashku me përfaqësuesit e Policisë së Shtetit Z.Ervis Peza shef i komisariatit, Z.Valter Sulcaj,shef i krimeve si dhe Ardian Koci drejtor i AKZM patën një bashkëbisedim të hapur me të gjithë pjesmarrësit: kryetarë fshatrash,inspektorë zone,punonjës policie etj. Gjatë bisedimit u raportua rreth situatës aktuale si dhe punës së bërë deri tani, gjithashtu u dëgjuan shqetësime të ndryshme, sugjerime, mendime. Fakti i arritjeve në luftën kundër këtij fenomeni si dhe inegzistenca e rasteve shqetësuese në territorin e Bashkisë Divjakë natyrisht gjeneroi shumë pak problematika të ngritura. Drejtori i AKZM Z.Ardian Koci vuri theksin në elementët që nuk duhen neglizhuar sic mund të jenë thasë plastamasi që mund të hasen të hedhur në pyll,sidomos kur në to mund të ketë shenja dheu ose plehu organik.

Mango Photography

Mirmëngjes ditë të mbarë...

?????

Nëse shikoni këtë tabelë ,në cilin vend është bërë foto !??

Mango Photography

😍😍😍😍😍😍😍😍

Fundjava në park -interval.
Video HD.

[03/22/19]   😍😍😍😍😍😍😍😍

Direkt qendër

🙄🤔😉

Mango Photography

Pëlqeje & shpërndaje 😍😍😍😍💖💖💖😍

Kur lulet filluan të çelin në park !!
15 Mars 2019
Video HD.
© Kastriot Mango
Song : Love Song To The Earth
Artist : Paul McCartney
Licensed to : TuneCore & more...
Video: Mango Photography

Mango Photography

#Kulla #360° #Albania 🇦🇱 #Divjakë
📸©✓

youtube.com

Divjakë - Kur lulet filluan të çelin në park !!

Parku kombëtar Divjakë 🇦🇱📸🌷🌷😍😍😍😍😍😍

Divjakë - Kur lulet filluan të çelin në park !! 15 Mars 2019 Video HD. © Kastriot Mango Song : Love Song To The Earth Artist : Paul McCartney Licensed to : T...

Mango Photography

Kur lulet filluan të çelin në park !!
15 Mars 2019
Video HD.
© Kastriot Mango
Song : Love Song To The Earth
Artist : Paul McCartney
Licensed to : TuneCore & more...
Video: Mango Photography

Mango Photography

Gëzuar ditën e verës !! 🌷🌷🌷🌷🌷📸©✓

Mango Photography

Burimi në Grabian , ku mbushnin ujë prej vitesh banorët e zonave përreth.
Akoma sot buron ujë të pijshëm dhe të pastër. 📸©✓

Mango Photography

Kisha e Shën Marisë 🙏 Divjakë 🙏🇦🇱📸

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Divjaka?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Address


Divjaka
Divjakë
9022