Camping Curraj Eperm

Visit the Pearl of Albanian Alps

Visit the Pearl of Albanian Alps

Mission: Te bejme Currajt e Eperm nje destinacione turistike

feel-albania.com

Curraj Eperm, Tropoje | Feel Albania in every step!

Last secret

feel-albania.com Curraj Eperm, Tropoje! Considered by scholars, local and foreign visitors as the pearl of the Albanian Alps Curraj Epërm, is a village and at the ...

Vjeshtë në Camping Curraj Eperm(foto Çesk Prebibaj

Alpi Albanesi - Tour & Hiking

Curraj Epërm, Tropojë, Albania 🇦🇱

Edhe ne ditet e nxehta te Veres zjarri te shijon ne darke

Camping Curraj Eperm

Ne alpet e bekuera

Tek pusi i Kishës në Curraj i Epërm(foto Ruzhdi Shtaloja)

Camping Curraj Eperm

Ne pusin e Kishes!

Ne ditët e nxehta te Gushtit duke pushuar nën freskinë e lumit te kristaltë te Currajve Epërm!

Camping Curraj Eperm

Summer is coming..🗻

Let's dance..ne perlen e alpeve Shqiptare!

Welcome!

Camping Curraj Eperm

Camping Curraj Eperm(2016)

Camping Curraj Eperm

Last Summer

Mbase nje ekspedite ne bjeshket e Currajve pastaj vjene nje freskim ne pusin e Kishes!

Camping Curraj Eperm

Sezoni po afron!

Camping Curraj Eperm(2018)

Camping Curraj Eperm

Ne ma te bukurin vend🇦🇱️

Camping Curraj Eperm(2018)

Kampingu Veror Curraj Eperm(2018)

Amfiteatri Natyror Curraj Eperm!

Muzike dhe vallezim ne diskon verore ne Camping Curraj Eperm!

Rreth zjarrit dhe nen tingujt e violines ne Camping Curraj Eperm!

Camping Curraj Eperm🌎🌎

Kanionet e nen Pikut ne Curraj Eperm

Relax ne freskine e Pusit te Kishes!

Tek Rrgadhja e Leres per ne Curraj Eperm!

Ne lumin e Plase

Ne kampingun Veror Curraj Eperm(2018)

Lugina e Currajve Eper

Piku i Currajve Eperm,nje bukuri tjeter natyrore!

Lugina magjepese e Currajve Eperm(foto e bere nga Trojet)

Pusi i Kishes ne Curraj Eperm, nje bukuri natyrore(2018)

Camping Curraj Eperm(2018)

Camping Curraj Eperm(2018)

Camping Curraj Eperm

Muzikë dhe vallëzim cdo te Premte ne kampingun ne bregë te lumit,per te tretin vite te rinjë dhe te reja nga vend te ndryshme te Europes i japin jetë dhe gjallëri lugines se Currajve Epërm dhe gjithë zonës se Nikaj-Merturit!

Mrekullia e Natyres!

Kampingu Veror Curraj Eperm!

Shpella e Zeze,Qeresh,Curraj Eperm!

Sommer Camping Curraj Eperm

Shpella e Zeze,Qeresh,Curraj Eperm!

Camping Curraj Eperm

Camping Curraj Eperm ka filluar te prese turistet e pare ne kete fillim Pranvere(Foto Nexhdet Morina)

Kampingu veror ne brege te lumit,Curraj i Eperm!

Lugina magjepse e Currajve Eperm!

Muzike dhe vallezim ne kampingun ne brege te lumit!

Pusi i Kishes ne kete fillim Pranvere!

Curraj Eperm kete fillim Pranvere!

youtube.com

Albánská výzva 2015 z ptačí perspektivy

Viti 2015 fillimi i nje projekti ku shpresojme qe te jete nje gure themeli per te ardhmen turistike te Currajve Eperm!

Výběr nejlepších záběrů Pavla Severy – Dronmana z jeho kvadroptéry.

Kampingu veror ne brege te lumit,Curraj Eperm!

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Curraj i Epërm?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Edhe ne ditet e nxehta te Veres zjarri te shijon ne darke
Ne alpet e bekuera
Amfiteatri Natyror Curraj Eperm!
Muzike dhe vallezim ne diskon verore ne Camping Curraj Eperm!
Lugina e Currajve Eper
And goooo....
Partyyyyyyyyy  Timeeeee
Vetëm Relax

Location

Category

Services

Groups Outdoor Reserve Walkins

Price Range

$$

Payment Options

Cash

Address


Curraj Eperm
Curraj I Epërm
8700