Terminali Berat

[11/02/18]   Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj, mund ta gjeni kete sherbim prane ambienteve te Terminali Berat cdo te premte
Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat .
Tel . 0676324207

's cover photo

Terminali Berat

Makina me qera Terminali i Udhetarëve Berat

Terminali Berat

Makina me qera Terminali i Udhetarëve Berat

Makina me qera Terminali i Udhetarëve Berat

[05/18/17]   Terminali Berat kërkon të punësojë kamarier/e dhe banakier/e me eksperiencë. Paga dhe kushtet e punës janë të kënaqshme. Për më tepër informacion drejtohuni pranë ambjenteve tona.

youtube.com

Terminali Berat ,Oraret e nisjes se Autobuseve, Departure Bus Schedules

Departure Bus Schedules from Berat , Albania

[04/24/17]   Terminali i Udhetareve Berat kerkon te punesoje nje punetor fast food me eksperience. Njohja e gjuheve te huaja eshte perparesi. Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme. Per me shume informacion drejtohuni prane ambienteve tona.

[04/03/17]   Terminali i Udhetareve Berat kerkon te punesoje Banakier/e me eksperience. Njohja e gjuheve te huaja eshte perparesi. Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme. Per me shume informacion drejtohuni prane ambienteve tona.

beratinews.com

Kolaudimi i tahografit te automjetit tani mund te realizohet edhe ne Berat | Berati News

beratinews.com Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj, mund ta gjeni kete sherbim prane ambienteve te Terminali Berat duke filluar nga kjo e shtune, ora 08:00. Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat.

Timeline Photos

beratinews.com

Kolaudimi i tahografit te automjetit tani mund te realizohet edhe ne Berat | Berati News

beratinews.com Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj, mund ta gjeni kete sherbim prane ambienteve te Terminali Berat duke filluar nga kjo e shtune, ora 08:00. Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat.

beratinews.com

Kolaudimi i tahografit te automjetit tani mund te realizohet edhe ne Berat | Berati News

beratinews.com Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj, mund ta gjeni kete sherbim prane ambienteve te Terminali Berat duke filluar nga kjo e shtune, ora 08:00. Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat.

Berati News

Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj, mund ta gjeni kete sherbim prane ambienteve te Terminali Berat duke filluar nga kjo e shtune, ora 08:00.
Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat.
http://www.beratinews.com/kolaudimi-tahografit-te-automjetit-tani-mund-te-realizohet-edhe-ne-berat/

Terminali Berat

Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj , mund ta gjeni kete sherbim prane ambjenteve te Terminali Berat duke filluar nga dita e shtune ora 08:00. Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat

Sallate spanjolle nga duart e kuzhinierit Saimir Idrizi

[12/07/16]   Per te gjithe ju qe deshironi te kryeni kolaudimin e tahografit te automjetit tuaj , mund ta gjeni kete sherbim prane ambjenteve te Terminali Berat duke filluar nga dita e shtune ora 08:00. Per me teper drejtohuni tek zyra e informacionit te Terminali Berat

youtube.com

Terminali Berat ,Oraret e nisjes se Autobuseve, Departure Bus Schedules

https://www.youtube.com/watch?v=7RtG7cp9Wps

Departure Bus Schedules from Berat , Albania

youtube.com

Terminali Berat ,Oraret e nisjes se Autobuseve, Departure Bus Schedules

https://www.youtube.com/watch?v=7RtG7cp9Wps

Departure Bus Schedules from Berat , Albania

Terminali Berat

[10/19/16]   Terminali i Udhetarëve Berat kerkon te punesoje nje banakiere (femer) .Perparesi eshte njohja e gjuhes se huaj Anglisht ose Italisht .
Kushtet e punes dhe paga jane te kenaqshme. Te interesuarat te paraqiten prane ambjenteve te Terminali i Udhetarëve Berat .

Terminali Berat

Timeline Photos

[09/18/16]   Terminali i Udhetarëve Berat kerkon te punesoje nje banakiere (femer) .Perparesi eshte njohja e gjuhes se huaj Anglisht ose Italisht .
Kushtet e punes dhe paga jane te kenaqshme. Te interesuarat te paraqiten prane ambjenteve te Terminali i Udhetarëve Berat .

Rainy day @ Terminali i Udhetareve Berat

[02/23/16]   Agjensite e Udhetimeve Nderkombetare te pranishme ne Terminali Berat:
Osumi Travel
Aleuro Trans
Top-Lines
Arjani Travel
Euro Interlines
Joana & Ilko Travel
Hermes Lines
Tirana Interbus
Mirepresim agjensi te tjera per ta bere sa me te kompletuar sherbimin e transportit per qytetaret Beratas e me gjere

[01/27/16]   Agjensite e Udhetimeve Nderkombetare te pranishme ne Terminali Berat:
Osumi Travel
Aleuro Trans
Top-Lines
Arjani Travel
Euro Interlines
Joana & Ilko Travel
Hermes Lines
Tirana Interbus
Mirepresim agjensi te tjera per ta bere sa me te kompletuar sherbimin e transportit per qytetaret Beratas e me gjere

Terminali Berat

Travel Service

[01/13/16]   Terminali i Udhetarëve Berat ofron ambjente me qera per zhvillimin e biznesit tuaj. Ambjentet jane mjaft te pershtatshme dhe te madhesive te ndryshme. Per me shume informacion na kontaktoni ne [email protected] ose paraqituni prane ambjenteve tona

[01/13/16]   Terminali i Udhetarëve Berat kerkon te punesoje nje banakiere (femer) . Kushtet e punes dhe paga jane te kenaqshme. Te interesuarit te paraqiten prane ambjenteve te Terminali i Udhetarëve Berat .

Timeline Photos

Të gjitha i gjeni në Terminali-Berat

Timeline Photos

Terminali Berat

Travel Service

Terminali Berat

Travel Service

Terminali Berat

Travel Service

Terminali Berat

Travel Service

Untitled Album

Timeline Photos

Timeline Photos

Terminali Berat

Travel Service

Untitled Album

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Berat?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Address


Rruga Antipatrea
Berat
5001

Opening Hours

Monday 04:00 - 21:00
Tuesday 04:00 - 21:00
Wednesday 04:00 - 21:00
Thursday 04:00 - 21:00
Friday 04:00 - 21:00
Saturday 04:00 - 21:00
Sunday 04:00 - 21:00
Other Travel Agencies in Berat (show all)
Vato Albanian Vacation Vato Albanian Vacation
Rruga Mihal Komneno
Berat, 5001

Visit Albania Tour Operator offers first class holidays with the best prices.