Visit Berat

Tourist Information Center of Berat, Albania

Berati im .

youtube.com

Opinion - Berati (2 Korrik 2020)

Welcome to Berat

#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan #Berati Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në...

Juliana Memaj

Ura Vajgurore, Berat

Mos e humbisni dhe shpërndajeni/share këtë reportazh nga RTSH për Llixhat e Urës Vajgurore të cilat njihen që prej fillimit të viteve 800 për cilësitë e tyre shëruese, shumë pak të njohura për pjesën tjetër të Shqipërisë sot ato po marrin vëmendjen e merituar. Janë tri burime që sipas mjekëve të zonës prej kohësh janë përdorur nga banorët për të shëruar sëmundje të ndryshme, të lëkurës dhe kryesisht sëmundjet e kockave. Specifika e këtyre burimeve është tepër e veçantë.

Këto janë burimet që rrjedhin nga thellësia e tokës së kësaj treve, ujërat termal dhe krejtësisht natyral e të pasura me veti të panumërta shëruese për çdo sëmundje.

Kjo është një mundësi e artë për turizëm shëndetësor, me një fuqi të jashtëzakonshme shëruese e mbi të gjitha një përthithës i turistëve të huaj.

Paralelisht, po vijojnë përpjekjet e fundit për ndryshimin e emrit të bashkisë në Dimal, i cili lidhet drejtpërdrejt me vendbanimin e hershëm ilir që ndodhet shumë pranë qytezës dhe që do të kthehet në një destinacion arkeologjik të vizitueshëm.

Gamës së madhe të mundësive që ofropn sot qyteti, do t'i shtohet edhe investimi për rehabilitimin e burimeve termale, për t'i kthyer ato në destinacione të turizmit shëndetësor ku njerëzit përveç të mirave që përfiton trupi, të kenë mundësi të njohin Shqipërinë.

Visit Albania

Berat city full of charm!😍🇦🇱🎯
This year it's all about discovering Albania 🇦🇱
Discover Albania🎯 #Berat
Albania is full of magical places, 🥰 new destinations to visit...
Share with us the magic of your memories in the most beautiful place 🇦🇱

#ShareMemoriesWithUs
#VisitAlbania✈️
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😀
#Berat

Berati i mrekullueshem .Ejani dhe vizitojeni !

Ejani në Beratin tonë !

Berat #Unesco City

Berati im

Ejani të vizitoni Beratin tonë !!!!!!!

korrieri.com.al

Berati, qyteti Shqiptar i cili u shpall i dyti si qyteti me i bukur ne bote

korrieri.com.al Gjithmone ju kemi informuar dhe vazhdimisht lexojme mbi qytetet më të bukura në botë, të cilat duhet t’i vizitoni të paktën një herë në jetë. Por ndryshe nga heret e tjera kësaj here sugjerimet tona drejtohen nga Shqipëria jonë e bukur, e më saktë Berati. Gjithmone ju kemi informua...

Nese e doni qytetin te paster, aplikoni ne kete konkurs. Perfshihet gjithe qarku Berat.

If you would like your city clean, apply for this contest.
It applies for the whole region:-)

Doni të dini cilat janë çmimet e konkursit për nismën mjedisore? Janë plot 30 çmime 🙂

🏆300,000 Lek - Çmimi i parë
🥇150,000 Lek -5 çmime të dyta, një në secilën bashki
🥈60,000 lek- Çmimi i tretë (10 projektet e renditura nga 7-16)
🥉25,000 Lek- Çmime te tjera (14 projektet e renditura nga 17-30)

Të gjitha çmimet do të shpërndahen gjatë organizimit të ceremonisë publike në Maj 2020. Fituesit e çmimeve do të informohen para ceremonisë nëpërmjet email-it, të shënuar në formularin e aplikimit.

Bej dicka për vete dhe komunitetin tënd! Apliko tani:
http://www.greenberat.com/apply-now/?lang=sq

FLAG

Situata aktuale e menaxhimit të mbetjeve në Qarkun e Beratit ndikon negativisht në mjedis dhe në shëndetin e njerëzve:

🟢 Hedhja e pakontrolluar e mbetjeve ndot ajrin që thithim, tokën që na ushqen dhe ujin që është baza për të gjithë jetën

🟢 Venddepozitimet e paligjshme dhe të pakontrolluara shkatërrojnë peisazhin dhe ekosistemet e rajonit, rrezikojnë florën dhe faunën dhe dekurajojnë aktivitetin e turizmit

𝘒𝘰𝘩𝘢 𝘱𝘦𝘳 𝘵𝘢 𝘯𝘥𝘳𝘺𝘴𝘩𝘶𝘢𝘳 𝘬𝘦𝘵𝘦 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢𝘵𝘦 𝘦𝘴𝘩𝘵𝘦 𝘵𝘢𝘯𝘪..

Plani Rajonal i Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve (PRMM):
☑️http://www.flag-al.org/Berat%20RWMP.pdf

Dhe Raporti Paraprak i Vleresimit Mjedisor
☑️ https://app.box.com/s/z8tovqmk08tukqojofg0fjtigotx7hzf

Bashkia Berat Bashkia Kuçovë - Faqja Zyrtare Bashkia Skrapar Bashkia Poliçan Bashkia Ura Vajgurore
Adzm Berat Embassy of Switzerland in Albania Këshilli i Qarkut Berat

Ura Vajgurore Visit Berat Visit Berat

New plan for waste management in Berat region 👏👏👏

Qytetarët e Qarkut të Beratit kanë privilegjin të jetojnë në një zonë me trashëgimi kulturore si Kalaja e Beratit dhe me shumë bukuri natyrore: Mali i Tomorrit, Mali i Shpiragut, Kanionet e Osumit, lugina, lumenj dhe përrenj që rrjedhin dhe pasurojnë tokën, burimi i jetesës sonë. ⛰🏞

Sidoqoftë, mënyra e deritanishme e depozitimit të mbetjeve po e dëmton ekosistemin natyror të qarkut dhe rrezikon të ardhmen e brezave të ardhshëm. Ndaj nevojitet një planifikim i mirë për të siguruar menaxhimin sa më efektiv, ekonomik dhe të sigurt mjedisor të mbetjeve të ngurta bashkiake. 🧗‍♀️👨‍🦯🚮♻️🗑️

Plani Rajonal i Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve (PRMM):
☑️http://www.flag-al.org/Berat%20RWMP.pdf

Dhe Raporti Paraprak i Vleresimit Mjedisor
☑️ https://app.box.com/s/z8tovqmk08tukqojofg0fjtigotx7hzf

Bashkia Berat Bashkia Kuçovë - Faqja Zyrtare - Bashkia Skrapar Bashkia Poliçan Bashkia Ura Vajgurore
Adzm Berat Embassy of Switzerland in Albania Këshilli i Qarkut Berat

Ura Vajgurore Kuçovë, Berat, Albania Visit Berat Visit Berat

Berat among “10 off-the-beaten-track highlights in Europe” by The Guardian.
The prestigious British media “The Guardian” has published an article “10 off-the-beaten-track highlights in Europe” which among these 10 places stays Berat city for its unique architecture, history and culture.
Read original article: http://bit.ly/37o0Yhq

tiranatimes.com

Museum exhibits saved Hebrew saved in Berat

Solomon Museum- located on the main street of the #Berat castle, is devoted to the memory of the Holocaust and especially to the history of the Jewish in the city of Berat, #Albania.
http://www.tiranatimes.com/?p=142205

tiranatimes.com TIRANA, June 13- Every foreign or domestic visitor is surprised by the presence of the “Solomon” museum, opened in May 2018 and resembling a modest souvenir shop. It is located on the main street of the Berat castle and is devoted to the memory of the Holocaust and especially to the history of t

Morning from Berat, UNESCO city
Credits: @Avn_photo

ata.gov.al

Muzetë e Beratit mirëpritën 7082 vizitorë gjatë tetorit | Agjencia Telegrafike Shqiptare

ata.gov.al FlashTurizëm Muzetë e Beratit mirëpritën 7082 vizitorë gjatë tetorit Nga Adela Alla - 11/11/2019 TIRANË, 11 nëntor /ATSH/ – Muzeu Ikonografik “Onufri” dhe Muzeu Etnografik ishin ndër destinacionet e preferuara dhe gjatë muajit tetor për turistët vendas dhe të huaj. Gjatë muajit t...

swedishnomad.com

Berat in Albania: A Beautiful World Heritage city - Swedish Nomad

Berat is one of the most beautiful places to visit in Albania and has some unique architecture styles from various time periods.

swedishnomad.com Want to visit Berat in Albania? It's a beautiful city which is inscribed as a UNESCO World Heritage. Here are my best tips and information.

Good morning from #Berat #Albania 🌞🏘

Berat looking stunning at night.

Photo credit: (c) Ervin Habazaj
Albanian Sky - SkyDrones

ata.gov.al

FOTO/ Studentë gjermanë vizitojnë Beratin: Vlera vërtet unike | Agjencia Telegrafike Shqiptare

German students visiting Berat, World Heritage Site

ata.gov.al FlashTurizëmFOTO/ Studentë gjermanë vizitojnë Beratin: Vlera vërtet unike Nga Adela Alla - 15/08/2019 TIRANË, 15 gusht /ATSH/ – Muzetë e Beratit dhe gjatë këtyre ditëve vijojnë të tërheqin vizitorë të shumtë vendas dhe të huaj. Një grup të rinjsh gjermanë të shoqëruar nga të...

kultplus.com

Berati prej 11 vjetësh një nga thesaret e trashëgimisë kulturore botërore

Data 8 korrik 2008 shënon një datë të veçantë për qytetin e Beratit dhe vlerave që ai përfaqëson. 11 vjet më parë në sesionin e 32 të Komitetit të Trashëgimisë Botërore të mbajtur në Kanada, Berati u regjistrua si sit i Trashëgimisë Botërore.

kultplus.com Berati prej 11 vjetësh një nga thesaret e trashëgimisë kulturore botërore

Berat- the UNESCO city in #Albania that enchants every visitor.

Photo credit: Visit Berat

Good morning from #Berat #Albania

Miremengjes ,fundjave te bukur 🥀🥀🌺💐🌺💐

la-croix.com

Les trésors insoupçonnés de l’Albanie

la-croix.com Ce pays des Balkans qui ouvre grand ses bras aux touristes offre un séduisant mélange d’architectures, et des ambiances méditerranéenne et orientale.

Vizitoni qytetin e magjishem Beratin !

Nje konkurs fotografie eshte i hapur per gjithe ata qe e duan Shqiperine

A photography contest is open for all people who love Albania

Submit your photos at www.tiranaphotofestival.com

Pranohen foto nga Shqipëria: natyrë, kulturë, njerëz, tradita.
Aplikoni në këtë link: https://www.tiranaphotofestival.com/submit-form/
#TiranaPhotoFestival2019

Great news for the museum lovers

Përuruam sot sistemin audioguide në katër gjuhë në muzeun "Onufri".
Turistët do të kenë shansin të zbulojnë muzeun dhe kryeveprat e tij, përmes gjuhëve shqip, italisht, anglisht dhe gjermanisht.

Histori të jashtëzakonshme fshihen pas së kuqes së Onufrit, portreteve dhe alegorive të Çetirëve e simboleve të gdhendura në ikonostasin e rrallë.

easyvoyage.co.uk

Albania is full of wonders, you just have to know where to look

Most travelers to Albania keep #Berat at the top of their list with good reason. #VisitBerat

easyvoyage.co.uk Over the past decade, Albania has earned a reputation among backpackers for friendly locals, cheap accommodation, and incredible sights. But it wonders aren't just for the budget-conscious traveler. Here are the best things to see in 10 Albanian cities.

Osumi canyons #Berat #Albania

Foto: @anxhi_celiku
#visitberat #visitalbania
#albania

#regrann

turismo.al

Berat tra le sette "piccole città" più belle d'Europa

turismo.al Il noto portale asiatico sul turismo, MiceTimes of Asia, ha inserito Berat tra le sette piccole città più belle d'Europa

swedishnomad.com

Berat in Albania: A Beautiful World Heritage city - Swedish Nomad

Berat- one of the most interesting towns in Europe 🏘

swedishnomad.com Want to visit Berat in Albania? It's a beautiful city which is inscribed as a UNESCO World Heritage. Here are my best tips and information.

swedishnomad.com

Berat in Albania: A Beautiful World Heritage city - Swedish Nomad

swedishnomad.com Want to visit Berat in Albania? It's a beautiful city which is inscribed as a UNESCO World Heritage. Here are my best tips and information.

Berat city- aerial view

Berat weaves its own very special magic, and is easily a highlight of visiting Albania.

Video: TopAlbania

Onufri museum #Berat

Foto @kastri_s_adventures

#visitberat #Albania
#unesco #unescoworldheritage

timesofisrael.com

In Albania, a unique Jewish history museum on the brink

A tiny shop in the southern town of Berat tells the remarkable story of the only Nazi-occupied state that had more Jews after WWII than before

timesofisrael.com A tiny shop in the southern town of Berat tells the remarkable story of the only Nazi-occupied state that had more Jews after WWII than before

Berat, the city of thousand windows- UNESCO

Berat is one of the most beautiful cities of Albania, part of UNESCO World Heritage. The white city or the city of thousand windows is one of the best heritages, well preserved and most visited in Albania during all the year..

We love this city, and that is why we promote it

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Berat?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Berati im
Berat city- aerial view
Drone video of Berat
Wine Festival in #Berat
Rainy day in #Berat #Albania
Osum River
Time laps

Location

Telephone

Address


Mangalem
Berat
Other Tour Agencies in Berat (show all)
Berat-Tiran Autobus Berat-Tiran Autobus
TERMINAL
Berat, 5000

Makis's Tours in Berat Makis's Tours in Berat
Lagjja Clirim
Berat, 5001

This is a fb page to let peoples know for the different tours I do.I am experienced local tour guide. My key is flexibility. and... no more chara allowed

InfoPoint Berat InfoPoint Berat
Rruga Nacionale, Lagjia Mangalem
Berat, +355

Vato Vato
Rruga Mihal Komneno
Berat, 5001

Visit Albania Tour Operator offers first class holidays with the best prices.

Visit Berat - Albania Visit Berat - Albania
Ish-Kinemaja E Re Bulevardi Republika
Berat, 5000

Tourism Information Office Berat

Agroni Trans Agroni Trans
Te Axhensia Ne Qender Mbrapa Kinema Republikes
Berat, 00355

Agroni Transport Eshte Nje Nga Agjensite e Reja Ne Transportin e Udhetareve

Berat Castle Berat Castle
Berat

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C